CaglaBlgn Kızımın kollarının altı yanmış resmen 🤦🏻♀️ kilodan mı, anlamıyorum. İçim gitti. Kısa kollu zıbın üstüne geniş uzun kollu tişörtler giydiriyorum veya tulum. Nasıl oluyor anlamadım 🤷🏻♀️
Muhteriz CaglaBlgn terliyordur ya da banyodan sonra nemli kalıyor olabilir iyi kurulayıp sık üst değiştirmek lazım koltuk altına pişik kremi sürebilirsiniz veya kantaron yağı o da çok iyi gelir pişiğe
Duru CaglaBlgn koltuk altı, diz kapağının arkası ve boynu çok sık pişik olur. Pişik kremi sürdüğünüzde sabaha hiç bişeyi kalmaz😊
BusraElaa CaglaBlgn dogdugundan bugune 4,5 aylik kizim hep kurutup pudra surdum hic pismedi çok şükür bence pudra en iyisi
CaglaBlgn Muhteriz Mustelanın pişik kremini sürdüm bakalım sabah işe yaramış şekilde görürüm umarım .
Kadriye Papi koltuk altı bacak arası gibi yerleri nemli bir bezle temizle ve pudra sür geçer. Banyodan sonra kurulayip pudra surersen çok iyi oluyor
Fulyax Bende çektim aynısını 3 aylik kızım görmemişim katlı kaldığı için koltuk altı büyük ihtimal hava almıyor bide banyodan sonra iyi kurulamak gerekiyor ,kızarık görünce çok üzüldümmmmm cok hemen bepanten pişik kremi aldim ve sürdüm 1 güne geçti kızarıklığı en iyisi bepanten valla Sudocrem hiç işe yaramadı poppsundada yaramadı, ahh yavrumlarimiz kendini ifade ediyorki surekli kontorl etmek gerek heleki kulak arkalarida aynisi olmuştu bakın derim,katlı kalan heryeri olabilir,eklem yerleri felan
CaglaBlgn Fulyax Aynen canim hemen kulaklarina bacaklarina falan baktim. Ya zaten normalde her gün bakarim ederim ama bi anda gördüm. Mustela sürdüm bakalim gecmezse yarin alirim