Cansuaysima Tubafadime 12 haftalıktan ogrendim ben kız dedi doktorum cok şükür melegim dogdu sasmadi doktor
Tubafadime Burcc yaa bana öyle göstermesi tahminde bulundu bakalim ama insan bi heyecana kapılıyor işte bakalim
Sarikuzumalp Tubafadime pandemiden dolayı değil de çoğu devlet artık vermiyor canım. Bende devlete gidiyordum vermiyordu ama ben rica ediyordum doktordan video çekebilir miyim diye oda izin veriyordu video çekip videodan ss alıp resim olarak çıkarıyordum resimleri. Hem videomuz hem resmimiz oluyordu yani. Sende öyle yap izin verirse.
irmatess Ben 16 haftalıkken öğrenmiştim cinsiyetini hatta ultrasonda göstermemişti malesef 😂 Eşim ertesi gün eğitim için 3 aylığına gidecekti çok öğrenmek istediğimden alttan ultrasonla baktı erkek dedi öyle de oldu 🥰
Tubafadime irmatess alttan bakiyorlarmi o aylarda canim benim kızımi 17 aylikken söylemişlerdi bak surda pipiside gözüküyor erkeği kapmışsın demislerdi 😂
irmatess Tubafadime Yani bana bakmıştı canım göstermeyince istersen alttan bakıyım dedi zaten bebeğin ayaklarda aşağıda olunca direk söyledi erkek diye 😊