cileklimilk Baby_Lena sabahın 6sında uyuyan bebeğimden bende aynı moddayım ama yarına misafirim var ev uçuyor yemek yok ben de yatıyorum 🤪
Baby_Lena cileklimilk bnce korona olduk dıyıp mısafırı ıptal etmelı böylelıkle yatışlarada ara vermemeli😂
cileklimilk Eylulum48 ya ben günü birlik yapıyorum elimin ayarını seveyim az fazla olsa bugüne de kalsa ne güzel olur 😂
AtaVeAnnesii cileklimilk şehriye çorbası, patates oturtma, pilav 😎 yemekleri dün yapmıştım bugün cok havaliyim😂😂
cileklimilk AtaVeAnnesii şuraya şöyle🧿 bırakıyorum ve o rahatlığı bi hissettim ki sorma afiyet olsun canım 😂
cileklimilk annesinin_kizi geçmiş olsun canım makarna klasiği olur sizde büyük ihtimal iş eşe kaldıysa 😂😊
annesinin_kizi cileklimilk teşekkür ederim canım valla bazı yemekleri eşim bende iyi yapar diyebilirim 😁
cileklimilk Arzumms mercimek çorbasını tüketmeye hala korkuyorum gazdan ötürü menümüz aynı ama bende ona ikna oldum şuan 😊
cileklimilk Baby_Lena 32 haftadan sonra seyehat yasak deyince doktor memlekete koşturmuştuk. En son haziranda gördüm ailemi annem doğumda vardı ama babam gelemedi gelsinler valla yorgunluğu batsın kalkıcam şimdi gurbetin kötü yanı işte 🤦🏻♀️
cileklimilk bloggeranne mercimek çorbasını nasıl özledim ne zamandan sonra tüketmeye başladınız biz 5 aylığız hala korkuyorum mesela 😂
bloggeranne cileklimilk valla ben doğduğundan beri tükettim içine kimyon atıp iç gaz yapmıyor şuan 15 aylık olacak hala içiyorum onada veriyorum
Necla61 cileklimilk ben doğum yaptim.yapali içiyorum kuru fasulye nohut dahil yiyorum gaz sorunu yaşamadık kuzum
cileklimilk annesinin_kizi 🧿 maşallah diye şunu şuraya bırakıyorum canım bizimkisi işine gelirse zorda kalırsa yapar da genel de ağzı hep bana dönük 😂
Ecreee Kaza oruçlarımi tutmaya başladım. eşim yemeğe gelmicek.bnde kendime pratik bişey yapar yerim,rejimde yapıyorum o yüzden yemek yapmicam..
cileklimilk UmayUlku14 mercimek çorbasına şuan bende ikna oldum demekki artık içebiliriz 😂afiyet olsun 🌺