cileklimilk Hanımlar günün menüsüne karar verdiniz mi ya ben kararsızım hadi biraz yardımcı olalım birbirimize 🥘
Chadia cileklimilk şehriye çorbası pilav zeytinyağlı barbunya .. yoğurt eşim yemeğe gelmeyecek bu akşam çocuklarla bize yeter ..
DilaraYigit1 Yoğurt çorbası Soğan kebabı Makarna Salata 👍🏻 Normal de çok çeşit yapamıyorum bebekten dolayı ama dayimiz geldi yardıma 😬 ona satıyorum bebemi
cileklimilk DilaraYigit1 yarın annemler geliyor memleketten o rahatlığı yemek derdini 5 gün bende çözüyorum 💪🏻😂
Tatlisannedilekk cileklimilk yayla çorbası, kıymalı patates yemeği, zeytinyağlı bamya, makarna, yoğurt
Baby_Lena cileklimilk eşim geç gelıcek bugun onun rahatlıgıyla uzandım yatıyorm ve hıcbısey yapmak ıstemıyorm💃
cileklimilk Baby_Lena sabahın 6sında uyuyan bebeğimden bende aynı moddayım ama yarına misafirim var ev uçuyor yemek yok ben de yatıyorum 🤪
annesinin_kizi cileklimilk bugün rahatsızım ben eşim işten gelince ne yaparsa onu yiyicez ne yaparsa artık
cileklimilk annesinin_kizi geçmiş olsun canım makarna klasiği olur sizde büyük ihtimal iş eşe kaldıysa 😂😊