Xyz1234 UmayDuruMom happy mom da beraber dogumu bekliyorduk şimdi aynı şeyleri yasiyoruz🤗 rabbim bebislere sağlık sıhhat versin
Zeynaa1 UmayDuruMom yok diye biliyorum ben 8 ay diyet yaptım kullandım kalsiyum ama kullanmanı tavsiye ederim eğer uzun süre diyet yapacaksan
ppzeynep UmayDuruMom Kalsiyum süt ve süt ürünlerinden çok koyu yeşil yapraklı sebzelerde varmış. Sütün kalsiyum oranı abarttıkları kadar çok değilmiş. Bol sebze tüketebilirsiniz.
Mavi0688 UmayDuruMom calsimax kullaniyorum. Doktorum herhangi birini kullanabilirsin iceriginde laktoz varsa dahi alerjiyi tetikleyecek kdr degildir dedi. Cok sukur bi sorun yasamadik
Happydef Symskr canim benim kizimi mahvetti o calcimax. Hatta benide etkiledi ictigim 2 gün karin agrisi ve ishal yasadim. Allahtan yasadim gerci yoksa icmeye devam edicektim ve bebegimi daha cok etkiliycekti
Symskr Happydef yaa ozaman ben hiç kullanmayım bikaç yerde bebeğe gaz yaptığını okumuştum zaten çok teşekkür ederim
Svval Osteocare kullan doktorum bana kan değerlerinde kalsiyum normal gözükebilir çünkü kemikteki değeri ölçmüyor o yüzden mutlaka kalsiyum almalısın demişti
Svval UmayDuruMom hayır yok alerjik bebeklerin anneleri çoğunlukla bunu kullanıyor sizde araştırıp alabilirsiniz devlet ödemiyor ilacı