UmayDuruMom Süt ve süt ürünleri alerjisi olan anneler hangi kalsiyumu kullanıyorsunuz laktozsuz mu kalsiyumunuiz laktozlu mu?
birboncukannesiiii UmayDuruMom badem ıspanak soda şalgam üzüm pekmezi …. ekstra vitamin içmiyorum. Umarım kalsiyum eksikliği yaşamam :)
busramerve UmayDuruMom ben 7 ay diyet yaptım hiç kalsiyum desteği vermedi doktorumuz. Sadece d ve k vitamini ile omega 3 verdi. Diyetin sonunda kan değerlerime baktırdım kalsiyumumda azalma olmamıştı
Symskr UmayDuruMom aile hekimimiz banada calcimax yazmış içinde laktoz var kullanma konusunda kararsızım
Zeynaa1 UmayDuruMom yok diye biliyorum ben 8 ay diyet yaptım kullandım kalsiyum ama kullanmanı tavsiye ederim eğer uzun süre diyet yapacaksan
birboncukannesiiii Symskr laktoz duyarlılığı varken onu nasıl yazabilir 🤦🏻♀️🤦🏻♀️Zaten sorunumuz süt ve laktoz
Happydef Symskr canim benim kizimi mahvetti o calcimax. Hatta benide etkiledi ictigim 2 gün karin agrisi ve ishal yasadim. Allahtan yasadim gerci yoksa icmeye devam edicektim ve bebegimi daha cok etkiliycekti