Aselkooo Onerilerinizi bekliyorum hanimlar uygun fiyatli biseyler arıyorum sürekli kullanmicam zaten tessetturluyum. Oyuzden fiyatı uygun ama iyi birsey istiyorum varmi onerebileceginiz duzlestirici
Merve-miray Aselkooo Ben 2. El aldım 40 tlye normalde fiyatı 200 tlnin üzeri. Rowentanın bi markasıydı çokta memnunum😌
morsevenanne Aselkooo rowenta keratin shine o kadar güzel ki kıvırcık saçlarım anında dümdüz ben 2 yıl önce 300 tl ye almıştım🙈
Aselkooo Merve-miray ikinci el almaya da çekiniyorum biraz. Fiyatlar da sıfır gibi sen uyguna bulmussun☺️
Sibeldegirmenci Benim arcelik canimm cok memnun kaldım ama baya oldu alalı cocuk dogalıda hic düzleştirmek nasip olmadı önceden düzlestirmedigim bir günün olmazdı asla dışarı çıkmazdım
Woody @Aselkooo haftada 1 kullansanoz bile kötü bir şey alırsankz saçlarınız çok yıpranır. İyi bir şey alın, uzun sure rahat rahay kullanın derim. Ayda bir kullanacaksanız fark etmez tabi
Aselkooo Woody bende öneri istiyorum oyuzden dediğim gibi uygun fiyatlı iyi bise ariyorum. Düşündüğün icin saol🥰
Tunamiko Aselkooo benim saçım çok kabardığı içim uygun fiyatlı bir şey asla işe yaramıyor maalesef. Remington keratin kullanıyorum bana göre süper. Kardeşim daha uygun fiyatlı kullanıyor onun saçını da o çok iyi yapıyor mesela. Sizin saç tipiniz de kolaysa şöyle birşey alabilirsiniz. https://ty.gl/9z0u9n9ng Ama Ama bu markayı kesinlikle öneririm.
Ranadlbl Bende rowenta ionic beyaz saç düzleştiricisini kullanıyorum. Saçım biraz çok ama gayet güzel 👍 3-4 sene önce 270 tl ye almıştım.