EgeMeva Mnkaslnn- biz çok yaşadık en uzun emmesi 5 dakikaydi 1 dakikaka emmeyle saatlerxe durdugunu biliyorum eğer emzik kullanırsan önce onu bırak ..Çok şükür 1 yaşın da beni bulduğu yerde emiyo hala ….hiç umudum yoktu eşimi mama almaya gondercektm ac duruyo çocuk diye ama o inatla almadı iyi ki almamış bu aylarda genelde oluyormuş red
aysenur_58 Mnkaslnn- valla o meme reddi geçmiyor 1 hafta düzeliyor 1 hafta yine bozuluyor benim kız 4 ay 17 günlük hala devam
Deletedmom5284 Mnkaslnn- biberon vermeyi bırakıp ten tene temas yapın, biberon meme reddi yapar canım 🌺
Sinem93 Asyanin_Annesii sizde işe yaradı mı gerçekten, yarın hemen deneyeceğim ben de, umarım bize de çözüm olur, şimdiden Allah razı olsun 🤲🏻 Peki bir sorum olacak, silikonu kullanmayı bıraktığınızda memeyi almama durumu oldu mu hiç?
Fg50 Maalesef bn çare bulamadım 😔 3 ay 17 günlüğüz 3. Aydan itibaren yaşamaya başladım bu sıkıntıyı her defasında sabredip meme vermeye çalışsamda ağlamaktan helak olduğu için dayanamayıp biberona koşuyorum. Çözüm bulamadım inşallah geçer diycem ama bizimki pek geçecek gibi durmuyor
Dilara71 Bebeğim 7 aylık bizde 4. Aylarda çok yaşadık o durumu asla mama vermedim uğraştım hoplatarak zıplatarak müzik açarak derken zaman zaman geçmeye başladı o durum ve normale geldi çok şükür. Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Tavsiyem pes etmemeniz🙏🏻
Asyanin_Annesii Sinem93 kesinlikle faydasını gördüm ben bı kaç kişiye de önerdım bu şekilde emmeye başladılar ben üç gün kullandım daha sonra çıkardım emmeye başladı çok şükür alışana kadar emzırın daha sonra çıkartın zaten alışıyor ammeye 🙏umarım sizde faydasını görürsünüz
Sinem93 Asyanin_Annesii İnanın bu sorunu çözersem en güzel dileklerim size olur 😍 denedikten sonra dönüş yapacağım konuyla ilgili. Çok teşekkür ederim cevaplarınız ve yardımınız ilginiz için 🥰 bu silikon uçlar göğüs ucu çatlaklarımda kurtarıcım olmuştu. Şimdi meme reddine de nasip olsun 🤗🤗