Cheerfulmom Kızlar bebeğim 1 aylık sleepy kullanıyorum ama yanları çok iz yapıyor ve çiş yapınca hemen şişiyor bez ve yan bantları iyice sıkmaya başlıyor. Şimdi molfix pure softa baktım çok güzel yorumlar var onu düşünüyorum deneyimli annelerin önerilerini alabilirmiyim 🙏🏻 Not:primayı gereksiz pahalı buluyorum 🤷🏼♀️
AmazonMom Cheerfulmom canım benim baby 1 haftalık 1 paket sleepy almıştım hem pişirdi hemde her seferinde üzerine çıktı çişi şimdi baby turco doğal sevgi aldım çok memnunum pişirmiyır ve kıyafetlri çiş kaka olmuyor ben turcoyla devam edicem tavsiye ederim
Kbrnr Cheerfulmom bende Sleepy kullanıyorum 3+ bitmesi için gün sayıyorum pişik olmadık ama hep iz bırakıyor sabaha karşı üstüne çıkıyor nefret ettim bidaha kullanmam bende bez arayışındayım
neon12 Cheerfulmom hepsını denedim bezlerin.en iyisi yine prima ve molfixtir.ama pahalı buluyorsanız minies ,paddlers,goon, hatta bimdeki ve a101 deki bezlerde güzel. ama canbebe sleepy evbaby babyturco önermem.
as_cn Sleepyi hic sevmedim ben de. Bebegimin göbek kısmını bile kıpkırmızı yapıyor. Kesinlikle önerim can bebe. Kullanınca inan anlayacaksın. Gözümde prima ile eş deger. Incecik yapisi, kuru tutmasi acayip memnunum. Tavsiye ederim.
BernaSzn Cheerfulmom sleppy bez bizde pişik yaptı ben migrosun bezini kullanıyorum minies çok memnunum ne pişik yaptı ne de taşırma
gusako Cheerfulmom şuan baby turco deniyorum memnunum. Gündüzleri turco geceleri kesinlikle prima. Eğer sık sık değiştiriyorsunuz goon da güzel. Yumuşacık dokusu var ama gece için uygun değil. Minies de güzel primadan sonra en ince bez bence. Canbebeyi hiç beğenmedim topak topak oluyor.
Cheerfulmom gusako geceleri primayı kullanmayı düşünüyorum bende ama pişik olur diye korkuyorum sabah başka gece başka
mevsimsmom Ben de sleepy kullanıyorum aşırı derecede iz yapıyor ve şişiyor. Bir an önce de bez almam lazım arayıştayım şurda bekleyeyim ben de.
Rmysmhmt Ben prima kullanıyordum sonra sleepy kullandım göbek kısmı iki günde kıpkırmızı oldu tekrar primaya döndüm
Cheerfulmom Rmysmhmt priminin hangisini kullanıyorsunuz? Normalde sleepy çok değiştiriyorum acaba primayı okadar degiştirirmiyim fiyat olarak ozaman aynı olur gibi geldi.
Deletedmom8 Cheerfulmom molfix kullanıyorduk tavsiye üzerine minies e geçtim molfix te sürekli çiş ve kaka taşıyordu minies kadar çiş tutmuyordu hemen şişiriyordu çok araştırma üzerine minies e geçtik ama iyiki geçmişim fiyat olarakta çok uygun ve pişik taşma iz kesinlikle yapmadı o kadar çok çişi emiyor ki saatlerce almasan bana mısın demiyor kesinlikle pişman olmazsın 👌
AmazonMom mevsimsmom bence iyi çok kaşın değil ya primanınki daha kalındı hatta baby turko sleepy ile aynı kalınlıkta 2 farklı serisi var benim kullandığım doğal sevgi yazıyor üzerinde beyaz ambalajlı
Rmysmhmt Cheerfulmom premium care kullanıyorum bebeğim üç aylık gece 12 1 gibi değiştiriyorum sabah sekiz gibi değiştiriyorum sonra sızıntı falan hiç yaşamadım ama sleepyde cok fazla sızıntı oluyordu
Ranadlbl Cheerfulmom ben bebeğim doğduğundan beri 3 aydır molfix kullanıyorum. Başka bir bez deneyimlemediğim için bilemiyorum ama sızdırma falan yapmıyor 👍