2bebelianne__ Eymensmomm sebzeli bulgur pilavı, haydari, rakı, çiğköfte, soğan halkası, kadife tatlısı, kuruyemiş,meyve, şimdilik bunları düşünüyorum birkaç birşey daha bulursam ekleyeceğim menüye🥰
Eymenncik Eymensmomm fırında sebzeli tüm tavuk, pilav, kuru dolma(patlican, kabak), havuç tarator, alinazik, fasülye piyazı, salata tatliya daha karar vermedim ☺️
Mom0911 Eymensmomm öncelikle olmazsa olmazım Rus salatası . Vinegret salatası. Fırında kuzu eti eşim pişirir. Yanında bulgur pilavı ve çoban salatası yaparım. İçecekler meyve suyu,kola. Meyvelerin hepsinden koycam. Kuru yemişten fındık,badem. Tatlı olarak marketten tatlı alacam. Masayı 3kişilik hazırlıcam. Hepsinden azar - azar 🙂
KucukAslancik Eymensmomm Dana biftek, yanına haşlanmış sotelenmiş sebzeler, Humus, Köz patlıcan salatası, çiğköfte, haydari ve salata. Bir de karides yapmayı düşünüyorum. Yanına rakı. Tatlı yapmayı düşünmüyorum.
2bebelianne__ Eymensmomm aynen canım biz meze tarzı daha çok seviyoruz🥰 kremayla kaplıyorsun canım kırmızı,kahverengi,veya renkli çikolata katmanlı kek
Eymenncik Eymensmomm bence gerek yok o gun icin ya corba icince sisiriyo digerlerine yer kalmiyo gunluk hayatta corba daha uygun ☺️
My_son Vay arkadar bunlarin hepsini bi gunde mi yapiosnuz ? Ben bi ana yemek yaparsam sukrediyorum bunca seyi nasıl yetistiriyosnuz cocukla zor olmuyomu onu gectim bitiyo mu bunların hepsi kafamda deli sorular 🧐🧐🧐🧐🤔
Eymensmomm My_son 😂😂😂😂 bende niyet ettik hepsini bir günde yapmaya bebeyle nasıl olcagı hakkımda bir fikrim yok 🤷♀️ 🥱
Cizi-kraker Et sote 🍀pirinç pilavı🍀 patates püresi🍀 salata haydari 🍀Rus salatası🍀 köz biber salatası 🍀pancar 🍀havuç ceviz tarator🍀meyveli pasta
My_son Eymensmomm vslla şaşkınım ben butun gun temizlik yemek ugrasiyorum aksam rv berbat durumda bide bu kadarvyemek luks valla bana 😂
dertlikerkenez Eymensmomm merhaba, fırında kuzu incik, kestaneli iç pilav, şaksuka, yoğurtlu mantar ve peynir tabağı ile kırmızı şarap olacak masamızda. Muhtemelen eşimle yarısını bile bitiremeyeceğiz ancak özel birşeyler olsun Nası olsa ertesi günde yeriz dedim. Tatlıya karar veremedim, hazır almayı düşünüyorum çünkü oğlumla bunları yetiştirmem bile mucize olacak😁 fırında kuzu incik ilk kez deneyeceğim. Tarifi olanlar varsa çok çok sevinirim☺️🌸
Eymensmomm dertlikerkenez vay menü güzel 👍 fırında mı yapacaksan etleri harmanlayıp yani ben çizik ayıuorum içine sarımsak kuru soğan tuz karabiber kekik koyuyorum sonra folyo ve fırın kagıdıyla sıkıştırıyorum hava almayacak şekilde sarıyorum etler ayrılmaya başlayana kadar pişsin 💜