Mervecicekli Humaakm ne biliim bundan yakınan ilk defa karşılaşıyorum 😂 millet bir sürü para döküyor büyütmek için 😁
Nilbet nurnedim balenli mi acaba emzirirken sut kanallarina baski oldugu icin onermiyolar ama szde bi sıkıntı oldu mu
Nilbet Tostikoglum evet bnde duydum berlei markasini ama emzirdigimiz icin olur mu acaba yani sut uretiminde bi sıkıntı yaratir mi sur kanallarina baski faln yaprmi
Tostikoglum Nilbet onu bilemiyorum canım hiç aldığın yere sorarsın bir ama sütyen normal süngersiz sütyenler gibi düz bir sütyen o kadar sıkmaz diye düşünüyorum
Rengin Humaakm büyüklüğü için bişey diyemiyorum ama ebebek ten almıştım ben gayet memnunum bakabilirsin oraya. Olumlu tarafı ise bebeğini doyurabilecek göğüslerin var çok şükür ki🙏🏻 😊
Bulin Canım yıllardır toparlayıcı sütyen kullanırım bu ikinci bebeğim, kullanmadığım marka yoktur. Kesinlikle en iyisi Berlei 2 tane alırsan yarı yarıya indirimli. klasik telliler gibi düşünme çok rahat ve emzirme sütyeni gibi aşağıda aralıklar var oradan emziriyorum. Başka marka asla almam.
Humaakm Mervecicekli evet denedim ama çok basık ve dışarıdan daha yayılmış duruyor o yüzden giyemedim
Humaakm Mayaz bende cesaret alamıyorum ameliyat sonuçta korkuyorum. Ergenlikten beri başım belada sanki.
Mayaz Humaakm ayy aynı ya yemin ederim her zaman büyük problemimdinbenimde şimdide süt olunca malum karpuz kadar oldu 😌
Mayaz Humaakm ben suwen bir beden küçültücü kullanıyorum dısarıda evdede sporcu atleti kullanıyorum sende bak istersen oraya
Humaakm Mayaz gerçekten öyle işk doğum yaptım korkuyorum tabi daha da büyüyexek diye hala aynı 2 gün geçti süt indi ikiside dünya oldu 😂