Bsrmrt Humaakm kesinlikle ten markasına bakmanı öneririm biraz pahalı ama çok güzel toparlayıcılar var.
Humaakm Bsrmrt eskiden olsa niye vereyim derdim ama şu an parayıda görmüyor gözüm kıyafetlerimin içine girmek istiyorum yukarıdan kasıyor
nurnedim Humaakm benim göğüslerimde 90 95 arasi suwenden aldim o kadar rahatki 1 beden küçültücü bi bakın isterseniz bildigm kadarla simdi indirimde var
Nilbet nurnedim balenli mi acaba emzirirken sut kanallarina baski oldugu icin onermiyolar ama szde bi sıkıntı oldu mu
Humaakm Mervecicekli inan ki hiç yakınma büyük başa çıkılmıyor. Denediğim olmuyor alt bedenimde küçük tersi gibi 😂
Humaakm Mervecicekli evet denedim ama çok basık ve dışarıdan daha yayılmış duruyor o yüzden giyemedim
sanikosan Humaakm benim göğüsler hiç büyümedi ama rahat etmek için spor sütyenlerinden kullanıyordum. Öyle de devam ediyorum.
reinamm Humaakm benmde göğüslerim büyğk. Emzirme sütyeni almadm. Normal desteksiz sütyen takıp üzerine sporcu atletimi giydim. Çok güzel topladı:)
TospikDefneninAnnesi Siracseda 😂😂😂 ah o otomatik yazılar. Beni hayatımın en zor anlarına sürüklemiştir hep. Kapattım ben 😂😂😂
Eminetavsan Humaakm benim normalde göğüslerim 85-90 arasıydı dogum yaptıktan sonra çok büyüdü dogal olarak ben de pentiden toparlayıcı sütyen aldım indirimdeydi 50tlye çok da güzel toparladı normal ölcümmüş gibi duruyor tavsiye ederim
Mervecicekli Humaakm ne biliim bundan yakınan ilk defa karşılaşıyorum 😂 millet bir sürü para döküyor büyütmek için 😁
Nilbet Humaakm ayni dert var bnde de walla toparlayci sutyen baktim ama onlrda balenli sut kanallarini sıkıstiriyo diyolr onermiyolr anlamadim bu isten walla