Elif00 Cihangiriinannesii ya bende şuan istemiyorum ama eşim istiyor nasıl yapacağım bilmiyorum bir de utanıyorum ikinciye hamileyim demeye
EgeveAlyaninannesi Elif00 ria ile canm cokta guzel koruyor birde bebeginiz nekadarlik ki esiniz tekrar istiyor
Elif00 EgeveAlyaninannesi 7ay 15 günlük diyor beraber büyüsünler arasında fazla yaş olmasın korunsam da gizli korunacağım
EgeveAlyaninannesi Elif00 aa ama cok erken canm ama gönül sizin tabi hayirlisi olsun gonlunuzce olsun inşallah
yagmur_vera Elif00 Bakabileceğimi düşünüyorum. Yani kızım 7,5 ay oldu tek başımaydım beni hiç ama hiç yormadı çok şükür 🙏🏻
Elif00 DilaraYigit1 ne bilim dikiş yerin falan ben çok korkuyorum hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah
metehanmom_ Elif00 eşim de istiyor ama ben pek istemiyorum bebeğim yormuyor beni ama yine de acaba ikinci olursa böyle ilgilenemez miyim diye korkuyorum, zaten küçük benmki 5 ay 24 günlük ama eşim ikisi bir olsun diyor hatta keşke ikiz olsaydı diyor 🤦🏽♀️😊
metehanmom_ Elif00 heran herşey olabilir 🤷🏽♀️🙂 geri çekilme ile ne kadar süre olmazsa artık ki bir süre sonra onu da yapacağını sanmıyorum,
EMiRAY2020 Elif00 oğlum 3,5 yaşında kızım 2,5 aylık sezaryen ikiside rahim yırtılması yaşadım ilkine göre çok zorlandım korkutmak istemem ama zor bir durum