Sedefela Durukusunannesii evet ocak2021 kardeşime kyk babama trafik cezası yapılandırması yaptık taksit olan 2 ayda bir ödemesi ilk ödeme ocak sonu peşin olan ocak sonu tek taksit olarak
Durukusunannesii Sedefela sadece takibe alınan kısmı yapılandrabldım yani borcum 8600 ama 4 bin yapılandrabldım sadece hepsi olmuyo galiba
Azratosunannesi Roseses merhaba. 7400 ana para mı acaba yani aldığınız kadar olan kısım mı? Bir de kaç yılında mezun olmuştunuz?
Kereminannesiii Sum87 merhaba faiz derken anaparaya gelen faiz yoksa faiz eklendikten sonraki haliyle gelen faiz mi siliniyor
Sum87 Kereminannesiii faiz eklendikten sonraki hali 🌸 mesela 6 bin çektiniz 5 senedir ödemediniz diyelim 10 bin oldu siz onu 7 bin gibi bir rakam ödeyeceksiniz öyle işte 😊
tubasd Durukusunannesii odemesi gelen ama odemesi yapilmamis olan borcunuzu yapilandira biliyorsunuz gerisinu taksit olarak ayarliyorlar zaten orda yapilandirmaniz belirlenince çıkar
Miine Merhaba vergi dairesinden şuan yapılandırma yapılabilir mi e devletten ,illa gitmemiz mi gerekiyor Sedefela
tubasd Miine yok ayni yerden yapıyorsunuz bu ay sonuna kadar yani 2 gününüz kaldi pesin odemelerde faizin %90 ni siliniyormus
Sum87 Dyldrm bizim ana para 6 bin küsürdü faizle 10 bine çıktı toplu ödedik 7.30 tl internettende hallediliyor diye biliyorum 😊