Gokceninannesiiyim Kızlar selam. 24 aylık bebekleriniz kaç numara ayakkabı giyiniyor? Bizimki şuan 19 aylık yazın giymesi için babası spor ayakkabı almış ama 25 numara 🤦🏻♀️ Yardımcı olurmusunuz yaza kadar 24-25 aylık olacak kaç numara ile değişim yapalım 23 olur mu?
Dmt-01 Gokceninannesiiyim şuan kaç numara giyiyo bir numara büyüğü yeterli olur heralde bide ayak numarası için ayak tabanını ölçüp kaç cm se numaraya öyle bakılıyo nette listesi vardı bakabilirsin vnm
Arc1993 Gokceninannesiiyim benim de oğlum 19 aylık. 23 giyiyor yaza 24 alırım diye düşünüyorum. Ama büyük ayaklı yani
Gokceninannesiiyim Dmt-01 hım bugun babası işe giderken aldı ayakkabıyı yanına değişim için bende işteyim sanırım çok geç keşke daha önce bilseydim bunu ölçerdik
Gokceninannesiiyim Dmt-01 şuanda 21 numara ayakkabısı oluyor ama 22 giydiriyorum o biraz sıkıyor gibi geldi bana
Ayperi15 Arc1993 benim kızım da 19 aylık 23 giyiyor hatta lcw nın 23 ü olmuyor ayağına 😂internette uyguna nıke buldum ama her numara olmaz diye cesaret edemedim
Gokceninannesiiyim Arc1993 maaşallah tospiş ayaklı sanırım eee erkek olması da etkendir. Benim ki şuan 21/22 giydiğine göre 23 yaza olur mu dersiniz?
Arc1993 Ayperi15 nike biraz küçük kalıplı. Ben de yaz için nike bakıyorum 25 alıcam nike alırsam. Maşallah 🤪
Gokceninannesiiyim Ayperi15 maaşallah bir tospiş ayak daha 😊 bizimkinin ayakları narin ince yapılı 21/22 giyiyor ya 23 büyük mü gelir bilemedim şimdi. Bu arada markadan markaya değişir mi dersiniz skechers almış babası
Ayperi15 19 aylık 23 giyiyor ayakları etli ve geniş Ama kilolu falan değil 11-12 kg falan benım ayağım 36,5 babası 40 giyiyor kime öekti bilemiyorum 😂arkadaşımı aradım kızı 26aylık nıke 21 giyiyormuş Allah Allah dedim internetten sipariş vermeye cekındım yazlık alacaktım güvenmedim 1 yaşından sonra her üç ayda yarım cm büyürmüş 3 yaşına kadar bebeklerin ayakları ama her bebek bir değil 🙄
Arc1993 Ayperi15 aynı biz ya 12 kg oğlum. Ben 37 babası 41 giyiyor🤣 çorap uyduramadım bir türlü 3-4 aldım hafif küçük🤣 5 yaş almak da bana büyük geliyor daha 1.5 yaşındalar🤣 boyu uzun mu bebeğinizin
Arc1993 Gokceninannesiiyim evet olur. Markaya göre de değişir. Nike falansa kalıpları daha küçük oluyor adidasa pumaya göre.
Ayperi15 Arc1993 canım benım Allah bağışlasın ❤️🙏🏼 boyu en son 84 diye hatırlıyorum bakarım emin değilim unutmuşum 😂
Ayperi15 Gokceninannesiiyim yaza yada bahara diyorsan büyür ayağı bence ziyan olmaz ayakkabı rahatsa kalsın vermeyin giyer inşallah şu virüsler biter de çocuklar rahat rahat oynarlar sokaklarda neyse o markayı bilemiyorum maalesef içinin tabanı çıkıyorsa bir bastırın kaç cm fark var arada bakın zaten 1cm büyük olmalı
Arc1993 Gokceninannesiiyim canım ben kullanmadım ama gir sitesine. Ayak ölçüm tablosu vardır. Kaç cm kaç no oluyor diye bakabilirsen garanti olur
Gokceninannesiiyim kivircik_annesi26 çok teşekkür ederim keşke dünden falan post açsaydım ölçerdim 😬 işteyim şuan babası da aldı ayakkabıyı değişim için işe gitti bakalım. Nasip artık 23 aldırayım ben gene