Sedaaay ozlemtolgaerdem Zinco kullanıyorum artı kümyon tohumu kaynatıp içiyorum 😋metsil ağır diyorlar ama bilmiyorum zincoya da çok iii demiyorlar gerçi ama
fst ozlemtolgaerdem alle viando bize çok iyi geldi 👌🏻 ve düzenli kullnmak önemli hep söylüyorum günde 4 defa 4-5 damla hep aynı saatlerde veriyorum
Minigimm ozlemtolgaerdem biz çok denedik gaz ilacı kaleidon,nurse harweys,sab simplex,biogaia en son relactoz bize yaradı
Bilgedefne Dan simplex ve biogacia kullandım bir işe yaramadı Almanya’dan getirdiğim gaz ilacından etki gördüm denemek isteyenlere lefax
ozlemtolgaerdem Mom06 bu ilacı verince noluyor daha rahat mı çıkıyor ağızdan ya da alttan ses olarak duyuluyor mu yani
melike_esraa ozlemtolgaerdem dün aldım bi sefer verdim henüz şimdilik iyi gibi ama daha erken yani düzenli kullanmadım
Alminakarakaya ozlemtolgaerdem ben colinox ve ek olarak anason çayı ve kimyon veriyorum baya gaz çıkarıyor bunlar ve yanında masaj yapıyorum karnına falan çok şükür iyi şimdilik
Alminakarakaya ozlemtolgaerdem uyuşturuyo derken canım anlamadım gazını çıkarırken öyle ses cıkıyo sen bile şaşırırsın valla 😂😂
Elaninannesi Vallah arkadaslar kullanmadıgım sey kalmadı yok çıkmıyor gaz naz en sonunda bıraktım gaz ilacını gunde ıkı kere ıkı kasık kımyon ve rezene demledım saat 6 da banyo yaptırdım ve karın masajı yaptırdım kıraz cekırdeklı kener ve patık aldım rahats kacivustum uyumuyo dıye gaz dıyen doktor aglıyo dıye gaz dıyen doktor ya refluye bıle gaz dıyebılıyo 6 tane doktor gezdım hepsı rastgele yazıyo gaz ılacını ama yınede encok samsımplex en guzel ve etkili olanı bana sorucak olursan bıagola ıle samsımplex ı doktora sor ıkısını kullan 3 aydan ıtıbaren kestım ben cunku bagırsak tembellıgı yapıyomus bu ılaclar dedu doktor kendısı ogrenmesı lazım mıs ama ben hergun rezene kımyon demlıyorum yıne
Elaninannesi Bı bardak kaynar duya bı kasıkrezene ve bı kasık kımyon atıyorum dıbe cokuyo sonra süzüyor um
ozlemtolgaerdem Elaninannesi normal bildiğimiz kimyon demi ve çay kaşığı mı tatlı kaşığı mı oğlum 2 aylık bi zararı olmaz demi