prensannesi5 Sabah ilk idrarla mı yapılmalı yoksa günün herhangi bir vaktin de olur mu işimi sağlama alayım 😍
NesLyy- prensannesi5 Kaç gün gecikti adetiniz ? Yani ben ilk idrarla yapmadım hiç çıkmıştı hep farketmezz sanırımm 😌
GoGirl prensannesi5 sabah ilk idrar daha kesin diyolar ama ben herhangi bi saatte yaptigimda da dogru cikti
prensannesi5 Hsrt54 mom1236 Hiranur-3423 NesLyy- GoGirl adetim 3 gün geçti geçen aya göre ama düzensiz oluyorum eşimde test almış bi yap dedi ilk çocuğumda yüne böyle test yapmıştım çıkmamıştı ama hamileymişim kan testinde çıkmıştı garanti olsun o zaman yarın sabah yapayım kızlar :)
mom1236 Sabah yapılan daha kesin sonuç diyorlar ama bilemedim bence alakasız.Fark etmez bence ne zaman yapıldığı ☺️
Hsrt54 prensannesi5 küçükse yani daha yeniyse çıkmıyo ama dedigin gibi kanda küçük olsada cikiyo. Hayirlisi olsun 🤗
prensannesi5 ozge3747 glbgci Annee27 Hsrt54 Mom9 QueenMom__ Kızlar dua eder misiniz lütfen inşallah hamileyimdir polikistik over var bu 4. Denememiz inşallah tutmuştur çok istiyoruz yarın sabah test yapıcam eğer hamileysem hepinize yazarııımmm 😍
QueenMom__ prensannesi5 ben adet günümde gece yapmıştım çıkmıştı 😂 gecikmeyi beklemedim çünkü gününde olmam lazımdı zaten şaşmazdı hiç 🌺
Hsrt54 prensannesi5 allahım nasip etsin inşallah. Bende de vardi 6 aylik tedaviden sonra gecti sukur 12 yil bekledim bende 7 aylik suan rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin
Hsrt54 prensannesi5 benim ani kilo alışım vardi polikistlikten dolayi önce zayifladim sonra ilac tedavisi 6 ay.. tahliller tektikler derken sukur atlattik