neredenbileceksinizz Hanımlar bebeğim 19 günlük 16 gün yoğun bakımda yattı biberona alışmış şimdi meme reddi yaşıyoruz emerken sinirleniyor basıyor yaygarayı illa biberon istiyor bunu yaşayıp memeye dönebilen var mı sütümvar çok şükür ama emmiyor
Elifinannesiii-11 neredenbileceksinizz ayakta hafif tempoyla emzirmeyi dene canım bi de beyaz gürültü aç bakalım öyle emecek mi. Ben öyle yapıyorum reddettiği zaman :)
Aselhafsa61 neredenbileceksinizz canim sarılık riski geçene kadar idare et sonra kaşıkla yedirebilirsin sutunu sonra kırkı çıktıktan sonra saat tut 2 buçuk saat veya 2 saat veya 3 saar kesinlikle bisey verme sonra memeyi teklif et illa tutacaktır böyle böyle alisir
Mom55 neredenbileceksinizz canım benm de sütüm gelmedi 3. Gün geldi. 13 gün boyunca sürekli denedim. Ağzına tık dediler iyice huylandı. Ucu yoktu benmkinin. Silikon uç denedim avent in . Onunla emdi. Sonra uç oluştukça da kendiliğinden tuttu. 15 günde öğrendi ama emmeyi. Emzirme danışmanı falan tutma seviyesine gelmiştim. Ağlıyordum ben de tutmaz asla sanıyordum. Ama sol göğsü daha kolay emiyor
neredenbileceksinizz Elifinannesiii-11 yok mu hem meme hem biberon gidebilen ki çok duygusalım zaten iştahım bile gitti bu yüzden sütüm kesilmesinden korkuyorum
Aselhafsa61 neredenbileceksinizz sag sutunu canim gecede emzir uykulu iken 40 günden sonra geçer sarılık riski
AyselSedarEslem neredenbileceksinizz sakın bırakma emzirmeyi instagramdsn emzirme danışmanlığı al ücretsiz veriyorlar ve kesinlikle bebek memeye dönüyor tavsiyelerine uy ama
Elifinannesiii-11 neredenbileceksinizz ben hem emziriyorum hem de biberon kullanıyorum. Lansinoh biberon
Bilge58 neredenbileceksinizz ben meme mama şeklinde gidiyorum uygun pozisyon dene mesela tersten yatırıp ağzına veitorum düz yatırınca almıyo :) tuhaf…
Tubaysr AyselSedarEslem İnstagramda hangi sayfa acaba bizde meme reddi yaşıyoruz, özelden yazabilir misiniz
Mom55 neredenbileceksinizz sağ göğsümü onunla emziriyorum hala. İlk bir kaç sn boş çekiyor sonra süt doluyor içi. Aventten memnun kaldım. Small benmki. Wee kullandım başta ama ondan verim alamadım
neredenbileceksinizz Bilge58 ben sadece elimle bebeğin başını tutup emzirebiliyorum alışamadık zaten göğüs ucumda yok
Mom55 neredenbileceksinizz yere paralel değil de 45 derecelik açıyla elinizle göğüs ucunuzu tutar pozisyonda gerdirerek yapmak gerekiyor ve emerken bastırmadan sürekli tutmak gerekiyor