hsyn inşallah geçici bi süreçtir bu engel olmalısınız yaptığına ellerini pijamasına sokabilirsiniz yada belkide kundak yapabilirsiniz benim bebeğimde elleriyle kendini uyandırdığı için kundak yapmaya başladım mecvur kundağa alışmadığı için ağlıyo ama sonunda uyuyor.Bu arada size bi hastalıktan bahsedeyim.Trikotilomani hastalığı psikiyatrik bi hastalıktı kaş kirpik saç tüy yolma hastalığı yani bebeğiniz için belki henüz bu hastalığa yakalanması için erken ama önüne geçilmesi gerek bizzat bende trikotilomani hastasıyım 5-6 yaşlarında bu hastalığa yakalanmışım.Yıllarca ilaçla tedavi gördüm psikolojik destekler aldım tedavi sürecim 14 seneye yakın tedavi gördüm hertürlü ilacı denedim doktorlar artık sana vereceğimiz ilaç yok hepsini denedik işe yaramadı dediler iyileşmezsen hastaneye yatırıcaz dediler hücreye ne yaptıysam iyileşemedim hastanedede yatmak istemediğim için 14 yıllık süreçte tedavi olamayıp doktora gitmeyi bıraktım aradan yıllar geçti evlendim bebeğim oldu saçlarımı yolmayı bıraktım kalçamdan aşşağıya saçlarım var ama kaş ve kirpiğimi yolmayı bırakamadım şuan 1 tane kaşım kirpiğim yok kirpiklerim çıkmıyot artık kopara kopara.Kaşlarımda köreldi saçma sapan yerlerde çıkıyor çıktığı gibide koparıyorum.Velhasıl kelam bende bi doktora götürmelisiniz bebeğinizi önlem alınmalı bence benim gibi olmasın Allah korusun.Hayatı zehir olur gerçekten şansa evlendim yoksa kim ister kaşsız saçsız kirpiksiz kadını lösemi hastası gibi dolanıyorum etrafta bebeğimdende utanıyorum çünkü onun annesi hasta okulda arkadaşları annen hasta diyecek dalga geçicek belkide yada bebeğim bana sen neden böylesin diye sorucak gerçeten çok zor..