David Gorkemkc ayyy çok tatlı aynen masallah allah bağışlasın bende sipariş verdiğim 92 bedendir bakalım nasıl duracak
Nescafe Rules valla çocuğu ona koyduğumuzda robot gibi hareket edemiyor 🤣 pofidik ve robotsu bir yapısı olduğu için rulo yapılmış halı taşıyorsun gibi his oluyor.. 🤣🤣🤣 ama çocuğu sıcak tutuyor ve rüzgar geçirmiyor o yönden iyi. 👍🏻
Rules Nescafe halıya çok güldüm 😂😂😂 ama böylede kundak ta lahana gibi oluyor bide açıyor sıpa üstüne şapka giydirdiğim anda basıyor bağırtıyı 😂 bulamadım şöyle güzel bi mont sen nerden aldın canım
Rules Nescafe hangi modeli aldın ki canım baktım ama pek alternatif yok açık mavili olan var onu mu aldın
Nescafe Rules 10 ay önce eşim almıştı canım şuan aynısı var mıdır bilmiyorum bakayım bir atabilirsem link atarım yoksa da eşim uyuyor şimdi ses olur ama göreve gidecek 1-2 saate resmini çekip atarım 😇
Rules Nescafe canım benimki oğlan 😂😂 zaten kız kıyafetleri çok güzel bir sürü alternatifi var erkek te zor buluyorum kıyafet herşey mavi. Maviyide ben sevmiyorum 😂
Rules laviniko ay ben beğenemedim lcw dekileri ama mecbur iş görsün diye alıcam sanırım kalıpları nasıl ben şuan oğlum 3 aylık 6-9 giydiriyorum lcw den kışı çıkarması için kaç beden almam lazım
Melindam Rules Eltim Hediye Almıştı Keşke Biraz Büyük Alsaymış Toplasanız 4 Kere Giyinemedi Kalıbı Dar Galiba Ama Çok Sıcak Tutuyor Hiç üşütmüyot
Pankek Rules Ben de Bikecik’teyim. Astronot tulum diye geçiyor. Bendeki bundan https://www.morhipo.com/chicco-mont/4906354/detay ama ben taa ilk hamileyken almıştım şimdi kalmamış diyor
Ebruaydn Rules ben o kadar çok vermedim sanırım.cok kalın değil benim ki ama çok rahat ve sıcak tutuyor 90 a almıştım ben
Rules Ebruaydn lcw dede 140 mış pahalı değil mi ya 2-3 ay giyeceği bişey için neyse alacaz mecbur üşüyüp hasta olmasından iyidir
Rules Deletedmom0099 valla çok akıllıca ben çok tecrübesizdim hiç yakınımda bebede yoktu kundak yapar çıkarım zaten pandemi var falan dedim ama o iş öyle olmuyormuş
Pelin55 Rules astronot tulum aldjm cok pisman oldum bizde doktordan doktora çıkıyoruz disari cocuk icinde cok bunaliyor keske normal mont alsaydim diyorum ha su yönden iyi kis memleketindeyseniz cok iyi astronot mont sicak tutuyor
Rules Pelin55 ay konyadayım burası soğuk yani soğudu hava bide benim oğlum sevmiyor giyinmeyi ev sıcak olduğu için çok giydirmiyorum dışarı çıkarken üzerine bişeyler giydirmeye başlayınca ağlıyor dışarda da debelenerek açıyor üstünü
GokSuM Rules ben astronottan memnunum. Kısa montu da var hiç rahat edemiyorum üste sıyrılıyor, beli açılıyor vs.. astronotu patiksiz alırsanız daha uzun süre giyebilir (benim düşüncem)
Rules GokSuM bende kendinden patikli alayım diye düşünmüştüm canım bu kışı çıkarsa yeter diye zaten patiksiz de alsam seneye giyemez dimi