saybars Rules Evet genelde 5 yumak gidiyor ama dikdörtgen yapmak isterseniz 6,kare yaparsanız 5 diye biliyorum. Puset battaniyesi için de 3 yumak olmalıydı😅Yapacağınız modele göre bakarsınız☺️
Rules annebusesi valla herkes aşmış bu konuda bi benim dünyadan haberim yokmuş 😂 alıcam artık inşallah kış bitmeden ben bitiririm 🙈😂
annebusesi Rules ben hiç yetenekli değilimdir şişle tığyla hiç öremem ama bu çok kolay birde insanın yaptıkça yapası geliyor 😁 pişman olmazsınız ❤️
Rules Mom079 benimki bi günde bitmez canım kız WC ye bile 3 postada gidiyorum oğlan bu ara manyak gibi bana düştü beni göremeyince çocuk basıyor bağırtıyı 😂
Rules rike-nile-aro ay söylemiyorlar mı kalın ilmekli diye bende elleriyle kıyaslıyorum büyüklüğünü 😂
Rules Minnossareannesi burgu yaptırdım anneme onun araları çok açık. Burçak modeli var onu çok beğeniyorum. Bide kafesli gibi gerçi bir sürü güzel modeli var 🙈 bakıcam beğenicem artık bişey
Rules Renk ay yukarıyı bi okusan herkes yapmış hamileyken ben hamileyken bu dünyada yaşamıyordum sanırım 😂😂 çok gıcığım şuan kendime
Rules annebusesi o kadar çok yapan varmış ki çok heveslendirdiler beni 😂😂 gittim aldım yumağı valla başlıcam bi cesaret bakalım 🙈
Esra_Deniz Seyitinannesi teşekkür ederim ☺️ Bu videoda modelin sıralamasını verdiği için rahatlıkla yapabilirsiniz.