saybars Karpuzreceli Ben de grisini örmüştüm. Başından kalkmazsan 4-5 saatte bitiyor. İpin yumuşaklığından o kadar rahatlıyordum ki elimden bırakamamıştım😂😂Terapi gibi🙃
Rules saybars ay bende anneme koyu grisini ördürdüm bu kahrolasıca ipin renkleri o kadar güzel ki zaten renkleri başımı döndürüyor 😂 o yüzden de çok heves ediyorum bide çok basit ve çok gösterişli
Rules Karpuzreceli 😂 ya bende öyle düşündüm canım aslında geç bitsin ne olacak ki diye ama sonradanda sanki çok vaktin vardı da bide başına bu işi sardın diye kendime kızar mıyım acaba dedim 😂
Rules saybars ay ben hiç çocuk düşünmüyordum etrafımda da hiç bebek yoktu hep bi haberdim böyle şeylerden 😂 hamileyken falan görseydim tam örülecek basit bişeymiş eğer örebilirsem sıkılmazsam bi kaç farklı model örmek istiyorum zaten 😋
saybars Rules Ben de örgüye yeni yeni merak salmıştım. İpçimizde görünce bir deneyeyim dedim öylece bu bataklığa düştüm🤣🤣Sizin de sıkılacağınızı sanmıyorum😊Örerken pofidik pofidik çok güzel oluyor. İpim olsa yine örerim😂
saybars Rules Aynen her rengi birbirinden güzel. Bir rengini örsem aklım diğer renkte kalıyor😂Her modelden denersiniz inşallah😊
Esra_Deniz Seyitinannesi teşekkür ederim ☺️ Bu videoda modelin sıralamasını verdiği için rahatlıkla yapabilirsiniz.
Rules saybars ya bende internetten ip araştırıyorum eşime al gel desem bana bir sürü çekişir çünkü akşam oğlum uyuyunca hemen uyu dinlen diyor bana 😂 trendyolda satılıyor 5 Li 😂 alacam valla çok heves ettim
Rules saybars şimdiden 4-5 rengine taktım kafayı 😂😂 diyorum ki en beğendiğimi öreyim bi daha öremezsem içimde kalmasın ama hepsi en beğendiğim 😂😂
saybars Rules Bence de en beğendiğiniz renkten birini yapın. Hoşunuza giderse diğer renklere de bakarsınız artık😊İpleri stoklayınca insan ne yapacağını şaşırıyor😂😂
saybars Rules Öreceğiniz modele karar verip ona göre sipariş verebilirsiniz. Çünkü modelden modele yumak sayısı fark edebiliyor☺️
Rules saybars yok birini alırım yaparım kendimde o azmi görürsem öyle alırım ay ipleride pek ucuz değil zaten
Rules saybars öyle mi bak onu bilmiyordum. İyi oldu söylediğin youtube ta zaten videolarda başlarken söylüyorlar kaç ip gittiğini ben standart hepsi 5 diye düşündüm
saybars Rules Evet genelde 5 yumak gidiyor ama dikdörtgen yapmak isterseniz 6,kare yaparsanız 5 diye biliyorum. Puset battaniyesi için de 3 yumak olmalıydı😅Yapacağınız modele göre bakarsınız☺️
Rules birfincantuzruhu kız neden 8 ip 😂 annem 120*120 yi 8 iple yaptı. Bide herkes hamileyken yapmış kafa yokki bende hiç araştırmadım böyle şeyler 🤣
birfincantuzruhu Rules büyük olsun istedim çokta güzel oldu 😂 öyle sıcak tutuyor ki herseyde kullanıyorum
Rules birfincantuzruhu bende anneme büyük yaptırdım canım çok güzel olmuş bayıldım 😍 annem rahatsız bi daha onu yormak istemiyorum çok büyük geldi oğlum daha çok küçük ona göre yapmak istiyorum bende
birfincantuzruhu Rules youtube den model ve ölçüye göre mp3 adedi belirtiyorlar canım ona göre alırsın yapımı da o kadar basit ve zevkli ki hiç bitmesin istedim 🤗 hızımı alamayıp 3-5 tane yapıyım dedim eşim zor tuttu 😂
Rules birfincantuzruhu bende yapıyım 3-5 diyorum renkleri o kadar güzel ki her renkten yapasım var 😍😂 başlıcam valla çok heves ettim