TolgAsenAlya 10 kilo fazlam var ama yedikçe yiyesin geliyor irade sıfır. Sonra da pişman oluyorum. Diyet yaptığım zaman hemen acıkıyorum ve kilolar hemen giysin istiyorum. Ne yapacağım ? Akıl verin lütfen yoksa bu gidişle 90,100 kilo olacağım 🙈
Araseymen TolgAsenAlya boğazı tutacaksın tek çözüm 😅 eve yeşillik al abur cubur kilo aldıran şeyler elinin altında olmasın mesela canım çekse de yiyecek şey bulamayınca çıkar aklından zamanla 😄
Aycabu TolgAsenAlya ben de 10 kilo vermek istiyorum 72yim 62 olmam lazım en az. Özellikle birşey yapmıyorum aslında kahvaltıyı ekmeksiz sıkı bi kahvaltı yapın. Yulaflı tarifler de var onlar olabilir seviyorsanız. Ben öğlende bişey yemiyorum açıkçası kızımdan vakit de olmuyor bi soda içiyorum çoğu zaman. Akşam yemeği de ne varsa o gün ondan az porsiyon yiyorum. Makarna pilav yok. Ekmek yok. Bol salata yapıyorum yemeklerin yanına. Bol su içmeye gayret ediyorum. Spor ne yazık ki halim kalmıyor yapamıyorum ama bu şekilde 10 günde 2 kilo vermiştim. Bu ara sağlık problemlerimden dolayı bıraktım yarın tekrar başlıyorum 👍🏻
kivircik_annesi26 TolgAsenAlya hepimizin sıkıntısı bu galiba 🙊benim yakın bi arkadasım sıcağa yakın su içip ekmeği kesip 25 kilo verdi 6 ayda
Prensesannesii34_ TolgAsenAlya inat edecen hırs yapacan öyle ha dinince gitmiyor pes edince tekrar başlayacaksın . Kendini aç bırakma sağlıklı şeyler ye evde egzersiz yap motive olurusun
Cnngn TolgAsenAlya bnde diyete başladım 1 haftada 5 kilo verdim diyet ekmeği yiyorum.kendi tarifim çeyrek ekmek arasına göbek marul domates birazda süzme peynir sürüyorum yanına da 10 tane siyah zeytin gün boyu 3 litre kadar su 75 kiloydum şuan 70 kiloyum
Cnngn TolgAsenAlya bnm de öyleydi sevdiğin şey olunca dayanamıyorum. Hem çocuk peşinde kostur hem porsiyonu azalt derken zayifladim. 5 kiloyu da suya borçluyum.zayiflamak için dayanamam lazım