asyasare ahaha yaa siz bizi yazmışsınız resmen. 7 aylıkken tutunup kalıyordu, sıralıyodu, ama asla emeklemiyodu. 8 aya 3-4 gün kala birden emeklemeye başladı ve 7 ayından beri devamlı ne bulursa çamaşır sepetine bile tutunarak itikleme hareketiyle yürüyordu. Özellikle aktivite masasıyla yürümeye bayılıyordu. Ben 9. ayda çok hevesli diye yürüme arkadaşı aldım, ama sadece onunla oyun oynadı yürümedi, biz de hiç çabalamadık yürümesi için çünkü yürümesini hiç istemiyordum. Son 15 gündür sürekli 1 elinden tutarak yürütmemizi istiyordu, şuan 11 ay 6 günlük, 1 hafta önce annemlerdeyken koltukta tutunmuş dikiliyordu 4 yaşında ki kız kardeşim, gel teseemm gel teysemmm dedi, ben şok. Benim ki elleri bıraktı başladı kardeşime doğru yürümeye🙈 hiç istemiyo olmama rağmen o anki mutluluğum asla tarif edilemez. Darısı sizin başınıza❤️ ve şunu da ekliyim, kocanız 1 metre kadar uzağınıza otursun eline bebeğinizin sevdiği oyuncağı alsın, sizde arkasında durarak ona korumalık olun, eşiniz bebeğinizi hadi gel kuzum, gel canım tarzında seslenerek oyuncağı göstererek çağırsın, birde mutlaka bebeğiniz birşey başardığında, ayakta desteksiz bir şekilde uzun süre kaldığında, adım attığında alkışlayarak afferiinn benim kuzuma, bravo benim aşkıma diyerek onu mutlu edin yaptığı şeye heveslendirin🥰