Sedefinpamugu sibellbuglem zeytinyağını pamuğa dök kafasını iyice zeytinyağıyla sil sonra şapkasını tiydir en az 1 saat öyle beklesin sonra düşünü aldır kafasını iyice arındır ama zeytinyağından ben böyle geçirdim canım bir iki defa yaptim
Hira sibellbuglem zeytin yag surup bebeklere ozel taraklar var onunla geriye dogru tarayip biraz bekletikten sonra banyosunu yaptirirsaniz bi kac kere yaparsaniz hemn gidiyo benim kiziminde oyleydi ve boyle yaparak yok ettim hem konaklar gidiyo hem saclari besleniyo
Lena sibellbuglem Hangi Şampuanı kullanıyorsunuz mustelanın Konak için Şampuanı olduğunu söylemişti eczacımız araştırın isterseniz
sibellbuglem Zeytinyağını çok denedim bi türlü geçmedi sanki daha da çok oldu gibi 😏 Dr sabunla yıkmamı önerdi sabunla yıkıyorum o da tetikler mi konağı
sibellbuglem Hira tarakla taramam saç derisine zarar vermez dimi 😏 Bi de bıngıldağın oraya elim gelir diye korkuyorum
Fyzaeyll Yıkamadan yarım saat önce karbonat ile zeytinyağını karıştırıp sürerdik sapka takıp beklerdik. İyice yıkayıp tarardık. Hiç konak olmadı çok şükür.
sibellbuglem Sedefinpamugu bebe yağını da denedim 1saate yakın bekletiyorum yumuşuyor banyoda kayboluyo gibi oluyo ertesi gün bi bakıyorum tekrar kabuk gibi kafası 🙁
zngn39 sibellbuglem ben de uni baby kullandım bizim de kaşlarda çıktı sonra bioderma tüp krem kullandım 2 güne etkisini göstermeye başladı
Lena sibellbuglem Bende uni baby kullanıyordum yazık kuzum nasıl kaşıyordu saçlarını şimdi mustela kullanıyoruz hiç bişey kalmadı çok şükür ama bize kuru ciltler için olanı önerdi doktorumuz
sibellbuglem Lena benim bebeğimin cildi kuru nemlendirici olanı mı almayalım o zaman yüzüne nemlendirici krem kullanıyorum çünkü
Damlakrdgg Lena ya bende mustela kullandığımda konak olmuştu ama 1 günde geçti zeytinyağı sürdüm beklettim chicconun tarağı var onla taradım sonra yine unibaby yenidoğan köpüğe devam ettim. Musteladan mı tesadüf mü bilemedim
Lena Stelatopia olanı kullanıyoruz kendi internet sitesinden araştırabilirsiniz size uygun olanı orada her cilt tipi için seçenek var
findikannesi sibellbuglem benim de oğlumun vardı ben Hindistan ceviz yağı kullandım saçlarına bolca sürdüm biraz beklettim tarakla da hafif taraya taraya geçti ama sık sık yaptım bunu her gün Kesinlikle hergun taramanızı öneririm benim en nefret ettiğim şey konaktı şükür geçti
Eylulada0910 sibellbuglem merhaba bebeğimde çok konak vardı bende yıkamadan önce yağlıyordum ve parmak uclarinizla hafif masaj yapiyirdum daha sonra ince tarakla geriye dogru tariyordum o skilde gecti(lütfen tararken bastırmayın )kızımın konaklri bu şekilde son buldu çok şükür 😀darisi başınıza 😂😂
findikannesi sibellbuglem bir kaç gün deneyin tek bir günle olmuyor emin olun benim oğlumun basında o kadar hızlı bir şekilde yayıldı ki anlatamam inat ettim ben çünkü kabuk gibi o görüntüyü hiç sevmiyordum en sonun da bitirdim