Milamoms Ocean balık yağı aldık portakal aromalı ama icmiyo zorla iciriyorum resmen önerisi olan var mı nasıl sevdirebilirim
Serpil32 Milamoms merhaba bende birşey merak ettimde acaba bu balık yağını neye göre kullandırıyoruz bebeklerimize 🤔 benim bebeğim 1 buçuk yaşına yaklaştı ve ben hiç vermedim ,vermelimiyim bilmiyorum 🤷♀️
Mihtesemanne Milamoms benim kızım da ilk başta içmedi ama şimdi içiyor sanırım ilk başlarda tuhaf geliyor
vilnius Milamoms biz 12 aylığız en son gittiğimizde sordum doktorumuza , eğer balık tüketiyorsa balık yağı almasına henüz gerek yok dedi
Aysalya Milamoms biz de ilk ocean kullandik dediğiniz gibi içmek istemedi youplas in var onu severek içiyor hem şişesi de küçük yanında ekstra multivitamin şeklinde bir şişesi de var eşim 90 TL ye aldım dedi onu sevdi içiyor
Milamoms Aysalya önerinizi dinlerim ama şimdi aldığımız da boşa gitsin istemiyorum içsin bitirsin istiyorum
Milamoms Elifim46 bir çok faydası var iştah açıyor OMEGA 3 eksiğini gideriyor bağışıklığı güçlendiriyor vs
Anne_6 Milamoms möllers tutti frutti kullanıyoruz. Şişeyi gördüğü an koşa koşa geliyor. Versem bir şişeyi içecek. Aromasını beğenmemiş olabilir. Bittiğinde farklı aroma deneyin. Şimdilik meyve püresi falan yapıyorsanız onların içine koyun. Yemeklerinin içine koyun.
sut_kuzusu Milamoms şahsen bilgim yok biz daha başlamadık balık yağına. Ocean marka karışık meyveli gördüm internette sanki onun tadı daha iyidir belki portakallı nasıl ekşi mi