Seyma-2436 ilerlemesi durumunda cerahi operasyon ile tırnağı kesip tırnak yatağını genişletiyor benim durumum gebelikten dolayı şişen ayaklarımın normale dönmesi ile tırnak yatağının bozulması . Doktorlarımız pandemi sebebi ile online bağlantı kurup detaylı inceliyorlar şu durumda hastanelere gereksiz gidilmesi istenmiyor en azından bizim burda bu sekilde ben acıbadem İnternational hastanesi prf.doktor Sezgin Bey ile görüştüm detaylı resim istedi ve tedavi olarak tırnağı kurtarmak maksatlı fucudin kremi verdi 5gundur kullanıyorum ve iltihap geçti düzelme var Salı günü için tekrar resim çekip yollucam gerekli görürse ilk başta söylediğim küçük operasyonu yapicak yani sağlığımı düşünüyorum medeti tabiki doktorlarda arıyorum ama benim gibi bu acıyı çeken kişilerle de dertleşmek moral olarak çok iyi geliyor burası sanal ortam bilincindeyim ama çok güzel bilgileri olan ve çok samimi derdini dert yapan çok özel güzel yürekli insanlar var o sebeple bu formu seviyorum bir sıkıntı yasarsam da yazmaya devam edeceğim 🌺🌺🌺