FerideguL Kızlar ya perşembe günü kızım asi olacak da çok ateş vs oluyor mu yada huzursuzluk falan ? Yada hiç sorunumuz olmadi diyen var mı bir genel durumu merak ettim de. Kızım zaten normalde gazlı ve zor uyuyan bir bebek. Şimdi kaç gün falan yine uykusuz kalabilirim onu merak ettim sorayim dedim. 😣😥😥
Pamukprenses FerideguL bizde de çok şükür bir sıkıntı olmadı gece kaç kere uyanıp ateşine baktım şükürler olsun sorunsuz atlattık
FerideguL Naz1905 Pamukprenses Birsenvergili fst cokk maşallah darısı bana. Ama bana hiç boule demediler yok ateş yok huzursuzluk ddilerdii
fst FerideguL ateş falan olmadı ama 1 e kadar uyumuyodu aşıdan sonra 3 e kadar mızırdandı😂 sonra kaldığı yerden devam
myangel FerideguL ilk gün çok durgundu uyudu sürekli sesi çıkmıyodu. İkinci ve üçüncü gün aşı yerleri ağrıdığı için herhalde ağladı huzursuzdu dudak büzdü durdu miniğim benim 😢😢 ateş fln olmadı. Korktuğum gibi değilmiş inşallah sizinde rahat geçer
Selim2011 FerideguL yarın bizde 2. Ay aşısı olucaz korkuyorm bende özellikle iğne yapıldıgında aglıyorlar ya bende oturup aglıyorm gerçekten
FerideguL Selim2011 ben anneme topu atıyorum en azından o anı görmüyorum çok şükür daha hiç görmedim oglumdada kizimdada ya eşim ya annem götürüyor asiya 😊🙈🙈
Dorukhansmom FerideguL oglumda sadece uyku yapti doktor ates düşürücü yazdigi halde kullanmadim ateste olmadi hic elimden geldigince aglatmamaya calistim.