Betul34 deleted2310 normal mi yanç şişmemesi 1 ay 2 Günlüğüz bizde önceden emzirdikten sonra ağrı oluyordu sızlıyordu şimdi o olmuyor bide şiş değil yumuşacık oldu sütüm azalmaya başladı diye üzülüyorum gelmiyor mu acaba yeteri kadar terbiye tam olarak ne oluyor
deleted2310 Birsenvergili iyi tabiki yumuşamış göğüs için yağlı olur sütü diyorlar maaşallah diyelim nazar değmesin 🙏🏻☺️
tgc Birsenvergili bnmde öyle yumus yumus 🤣🤣 6 aylık olduk doğdu dogali yumuşak ama sütüm var doyuyor da sknti yok. 😂
Eliztosum_ Birsenvergili valla okuyunca darisi bana diye haykirdim resmen çok ağrı yapiyo dolunca acıkmiyo bile kızim çok şükür sütüm iyi ama insallah kisa zamanda benimki de terbiye olur. Masallah canim sanada sütun bol olsun 😍
Seher4693 Birsenvergili yaaa bende okuyunca darısı başıma dedim inşallah en yakın zamanda bizde 2 ay 11 günlük olduk ama hala aynı yaralar bile iyileşmedi malesef ne zaman düzelir acaba
Mutluaile Kızlar benim de öyle goguslerim yumuşak ama bebeğim tuvaletini bazen az yapıyor ben de doymuyor diye korkuyorum günde bir kere çok dolu yapıyor sadece
Eliztosum_ Mutluaile bunlar hep bizim pimpirikli oluşumuzdan ya 😣 cocuk doymasa ağlamaktan helak olur dimi ben hep boyle düşünüyorum bilmiyorum yanlis mi ama sizde uzmeyin kendinizi
Mutluaile Eliztosum_ valla ben de öyle teselli ediyorum kendimi boyu kilosu felan iyi herşeyi takıyorum ya dediğiniz gibi nolcak böyle bilmiyorum. Hayırlısıyla bı buyuselerdi 🤗
Sherlocki Birsenvergili benimde yumuşak fakat bebeğimi emziriyorum doymuyor sürekli elleri havada emmek istiyor. Diğer memeye geçtim onuda emdi hala eller havada Baştaki kadar yogun gelmeyince çekip bırakıyor memede söyleniyor ne yapmam lazım bilemedim