Muhteriz Hndznr bizim doktor alerji olduğunu bile söylemedi ki normal deyip geçti ama ben artık ya laktoz ya alerji olduğundan şüpheliyim hatta her geçen gün şüphelerim kesinleşiyor tüm belirtiler var sadece yiyeceği bulamıyorum
Hndznr Muhteriz ne zormuş ama bu ya. Küçücük bebekler perişan ve bütün doktorlar ayrı birşey söylüyor. Gece uykusunda bile kaşınıyor bebeğim. Alerjen besin anca ek gıda döneminde kendini belli edecek heralde. Umarım sonuçları bundan kötü olmaz
Hafsaesra Benim bebegimdede 10 gundur mukuslu kaka ve iki drfada cok az mukusunda ince cizgi seklinde kan gordum emzirdigim zaman karnindan gurultular geliyo agiz cevresindede dokuntuler var ben de suphelendigim gidalari hayatimdan cikardim taki kontrol tarihimize kadar bakalim doktorumuz ne diyecek bebegimde herhangi bi huzursuzlukta yok mukusu gordukce cok uzuluyorum artik altini acmaya korkar oldum kan gorecem diye🤦♂️
Hafsaesra Karenimmm doktorumuzla gorustum bi daha olursa hemen dışkıda kalprotektin testini yaptirmamizi soyledi 1 hafta var randevumuza inşallah bi daha olmazda yoksa durmam bir dakika hemen gotururum takipteyim
Hndznr Karenimmm yaklaşık 2 aydır hemen hemen her bezi kanlı bebeğimin kilo alımında sıkıntı olmadıkça doktorlar direk süt süt ürünleri diyeti diyolar. Yine de test yapılsa iyi tabi ama kakada kan alerjide sık rastlanıyor.
Buskat Deletedmom345 evet aynı şeyler gastroenterolog yarafından bana da söylendi siz kime gittiniz? Ben şişli etfal hamidiye dr. dilek güllere gidiyorum
Deletedmom345 Buskat Bahçeşehir istinye Liv hospital Mahya tosun a gittik. Evet şuan yapmıyorum gözlemdeyim.Duruma göre tekrar diyete girebilirim.
Buskat Karenimmm maflor ne için? Biz relaktazı 20 gündür kullanıyırux diyet yok. İnşallah bizim de düzelir kakamız
Nuryalcndag Hndznr bizimde öyle gibi şu an ve doktorlar beni acayip korkutuyorlar,kolonoskopi felan istiyorlar 🤦♀️
Hndznr Karenimmm aylardır ne çektiğimi ben bilirim😪 egzama mukuslu ve kanlı kaka hepsi var bizde ve alerjeni bi türlü bulamıyoruz. İnşallah bütün bebekler kurtulur bu sıkıntıdan🙏🏻
Karenimmm Hndznr amin amin inşallah🙏🏻 O egzama mafetti zaten bizi de daha dün akşam kızım göğsünü kaşımaktan yara yaptı. Pek bi narin bebişlerimiz 😊
Hndznr Karenimmm sormayın. En büyük korkum ilerleyen hayatında da devam etmesi. Yaşam kalitesini ciddi boZan bişey🤔
Buskat Deletedmom345 nasıl peki durum sizce? Anladığım kadarıyla gastroentereloglar alerji diyebilmek için daha ciddi belirtiler arıyo mesela kilo alamama aşırı deri döküntüsü geçmeyen pişik gibi
Efkoca Deletedmom345 merhaba bizde mahya hanıma gitmek istiyoruz acaba muayne ücreti hakkında bilgi verir misiniz pahalı bir hastane diye biliyorum başka bi alerji doktoru muayne ücreti en son 274 tl idi bilgi verirseniz çok sevinirim :)