Eslembaby-Cennetmomy ugursuzsafiye kolik annesiydim 5 ay 17 günlüğüz 2.5 aylıkken emzik vererek asmistim koligi çok zor Allah yardımcınız olsun valla
Olric11 ugursuzsafiye 2 aylığız üç güne kadar artık bitmiş tükenmiştim gaz kabızlık ne gündüz ne gece uyku yoktu mama değişimi gaz ilaçı değişimi uzun uğraşlar sonrası rahata erdik şükürler olsun🤲🤲🤲
Aaa-s ugursuzsafiye 1 ay 24 günlüğüz. Gecemiz gündüzümüz belli değil. Kesintisiz 1 saat yatmıyo nerdeyse. Sürekli ağlıyo emiyo kusuyo. Battaniyeyle uyutabiliyoruz ancak. Ne zaman bitecek bu durum bilmiyorum
Ecss 2 ay 7 günlük gündüz hiç uyku yok yerine koyduğum an uyanıyor geceler de 12 ve 2 arası ancak sakinleşip uyuyor battaniye de sallıyoruz ağlamaları arttırdı bu aralar daha fazla hep kucakta gezmek istiyoruz bitik durumdayız sizde nasıl ?😥
ugursuzsafiye Ecss tam 2 ayligiz bugun gunduzler guzel gece 2 bucuktan 5 e kadar izdirap 😂 ama arada bi geceleride iyi sukur 😍 kucaga alistik biz indiremiyoruz hep meme istiyo emdikcede gazi bitmiyo kisir bir dongudeyiz🥺
Bernaturedi Ecss aynı doğum tarihleri oğlumla . Bizde aynı şekilde ve birde bu ara meme reddi yaşıyorum
Eslembaby-Cennetmomy ugursuzsafiye benimki hiç tutmuyordu zorla verdim rahat ettik şimdi de nasıl bıraktıracam diyom
Olric11 ugursuzsafiye sab simplex de bulduk çareyi Rabbim kolik annelerini yardımcısı olsun ne zor ne zor tam bittim tükendim dayanamıyorum dediğim an Rabbim yetişti
ugursuzsafiye Eslembaby-Cennetmomy amann tutsunda biraktiririz bi sekilde.. Emzikte buyuk rahatlikmis arada bi tutunca dunyalar benim oluyor😂😂😂
Sarenur_Kara Aydan bildiriyorum bitmez sandığım günler geçti bitti Rabbime şükürler olsun 6-8 ay kadar sürdü bizimki o aralıkta geçti çok şiddetliydi uyumadık hiç 10. Aydan sonra emeklemeye başladığında nefes aldık 🙏 kucağımdan indi ama o zamana kadar 5 dk ayrı kalmadı benden hep agladı beni biogai ve relactaz damla biraz rahatlatıyordu birde aptamil comformil mama neler kullandım ama en sonunda bunların işe birazda olsa yaradığını gördüm
ugursuzsafiye Sarenur_Kara insallah bizde o gunleri goruruzz masallah 🥰 tabi ya zamnla zamanla duzelcekler ❤️
MrsKaraca8 Bizde de aynı sorun hiç uyumuyor ne gündüz ne gece sürekli ağlıyor doktor fitil verdi onu kullandığım zaman sakinliyor uyuyor ama etkisi geçince yine aynı oluyor 😔