Minikkurbagam Merhaba sevgili anneler benim 9 ay 19 günlük oğlum var doktor kontrolüne gittik doktorumuz 3 ana 2 ara şeklinde beslenecek dedi ama gel gör ki 2 ana öğünü zar zor yiyoruz biz bütün gün yemek yedirmek ile uğraşıyorum 😂 var mı bu kadar yiyebilen bebek ya varsa da ne ara anne sütü veya mama alıyor ki 🤔
Mom93 Minikkurbagam çok fazla değil mi ya bebeğiniz kilosu boyu kaç merak ettim belki ondan öyle demiştir benim bildiğim 9. Aydan sonra üç öğüne geçilir sadece
Mom9 Minikkurbagam doktor çok fazla söylemiş. Ben 1yaşına kadar 3 ana öğün verdim diğer öğünler anne sütü idi. 16aylık kız daha yeni başladı öyle ara öğünlere😅
Eternity Minikkurbagam Anne sütü alan bebekler 6. ayında tek öğün, 7. ayında 2, 8. ayından 1 yaşına kadar 3 öğün ve istediği kadar anne sütü önerilir. Formul alan bebekler için yine aynı fakat gece hariç sadece sabah ve akşam formul alması ve 3 öğün yeterlidir. Doktorunuz çok fazla söylemiş 🙄
CemreKerem35 Minikkurbagam 62 kiloyum 3 ana 2 ara ben yiyemem 🤪 ben oğluma kahvaltı sonrası meyve versem öğlen yemek yese en iyi ihtimalle daha sonra akşama kadar bir şey yiyemez midesi dolar yani. Bence öğünlerini olabildiği kadar sağlıklı ve besleyici geçirmeye çalışın sayıya bu derece takılmayın.
Minikkurbagam Mom93 Banada fazla geldi 76 cm 9500 kilo fazla kilolu Bi bebek değil normal ama o kadar yemiyor ki 3 öğünü zor tamamlıyoruz
Minikkurbagam Mom9 bende strese girmiştim o kadar nasıl yedirecem diye zaten o kadar yese anne sütü ne ara alacak
Minikkurbagam Eternity ay bende boşuna kendimi strese sokmayayım o zaman bide zorlamaya çalıştım çocuğu o kadar yesin diye boşuna 🙄
Mom9 Minikkurbagam aman sen anne sütünü yaşına kadar ihmal etme. Benim bebe ek gıdaya düştükçe sütü bıraktı 13.aya kadar emzirebildim :(
Minikkurbagam Mom9 yok zaten memeye çok düşkün Bi bebek ek gıdadan çok meme alıyor. Olsun yinede almış 13.aya kadar ☺️
Minikkurbagam CemreKerem35 aynen bende o kadar yiyemem neyse yediği kadar ya anne sütü de alıyor zaten ☺️
Eternity Minikkurbagam Bizim de akşamı oturtamadık bir türlü, kızım erken uyuyor, en geç 8 de yatıyor, uyku öncesi 3-4 saat önce bitmiş olması lazım yemeklerin sindirimi için, sadece yoğurt yiyor mesela 🤷🏻♀️ Bakalım az daha büyüsün
Minikkurbagam Eternity aslında zorladıkça daha da inatlaşıyorlar ama anne olarakta içi rahat etmiyor insanın. Erken uyuması da güzel bişe 8 den sonra büyüme hormonu salgılanıyor uyku da yemek kadar önemli
Eternity Minikkurbagam Işte uykusu ile avutuyorum kendimi :/ 8 den 7 ye kadar maşallah uyur da şu sıra diş sıkıntımız var önceden yediklerini de yemiyor 😣
Minikkurbagam Eternity maşallah 🧿 nasıl kurdun bu düzeni benimki 10 da uyudu şimdiye kadar daha 8 kere kalktı 😭
Eternity Minikkurbagam Sadece 1 kere 3-4 gibi kıpraşmaya başlıyor o zaman 200cc içiyor, 2-3 aylık olduğundan beri rutin uyguladım, banyo, loş ışık, masaj, sırt sıvazlama gibi, alıştığı için sanırım 🙏🏻 dios_gokta