Tazeanne1811 38 gün önce normal doğum yaptım ve 6 dikişim var kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz normalde ağdaya giderdim ama dikişlerle nasıl olucak bilmiyorum🤦🏻♀️
Minik1anne Tazeanne1811 dikişlerinin dökülmesi en sağlıklısı canım ben 2. Ayımda yaptım malesef çünkü 10 tane dikişim vardı baya zor döküldü ama tüy dökücü krem kullanma canım zararı olabilir.
Meriwa Tazeanne1811 ben doğumdan önce venüs aldım doğumdan sonra da dikişim 10 taneydi makata kadar yırtılmıştım o yüzden görmem bakmam gerekmeden aldım 3 ncü ayda gittim ağdama tavsiye ederim pahalı bir ürün ama cok iyi ürün
Tazeanne1811 emreaysel yaa her yolu deniyorum zeytinyağ içiyorum hindistanceviziyağlı kahve sabahları hurma kayısı daha ne yapılırki🤦🏻♀️
Meriwa Tazeanne1811 tabiki ağda gibi değil 😄 siz ağda nın yerini tutan bişey istiyosunuz ama yok malesef idare esin bu dönemi zaten canın acır geçmez daha
emreaysel Tazeanne1811 katı dışkı yaptığın sürece rahatsızlığın nüksedecek… Ben kesin rahatlamayı dulcolax diye bir ilaç var hergün bir kapsül içiyorum dışkıyı yumuşatıyor hiç ağrı sızı kalmadı. Anne sütüne geçmeyen doğal bir ilaç. Dene bence. Pişman olmayacaksın.
emreaysel Tazeanne1811 Bu arada o dediklerini bende aylardır yapıyordum 3 ay oldu. Her lavobo sonrası ağrım oluyordu. Çözümü yeni keşfettim. Şifayı veren Allah İnşallah sana da şifa olur.
Deletedmom5 Tazeanne1811 Yani ayrı olarak doğumdan dolayı bir acı olmadı. Normal ağda acısı. Epizyotomi var mı? Var ise onun iyileşmesini bekleyin enfeksiyon kapmaması için☺️