zlhaa00 Busra96 9 aylık bebeğim 11 kilo benmde kilosu normal yani aşırı kilolu görünmüyor ama kız bebekle erkek bebeğin farklı oluyor erkeklerin sanırım kemikleri daha iri olduğu için çok belli etmiyor biraz tatlı bir göbişi var ben göbekli bebeklere bayılıyorum
Busra96 peksokomelli evet insanlar öyle konuşunca azaltmaya başladım öğünlerini ama yemeyince agresifleşiyo 😁
peksokomelli Busra96 yani şimdiden agesifleşmesi aslında alarm. Doktorunuza danıştınız mı? Ben ne kadar ağlarsa ağlasın bitti deyince bir daha vermiyorum. Bunun sonu yok bence.
Busra96 Happy_boy muhallebi ekmek yemiyor ekmeği sadece çorbanın içinde veriyorum okadar makarna pilavı çok seviyor sebzeyi çok sever meyve hastası meyveyide çok yiyor yani yemek seçmiyo ne verirsem yiyor
Sakarya54 Busra96 ilerde emin olun zayıflıyor cocuklar ya.yigenim tosun gibiydi suan 3 yaşında kup kuru yerinde durmuyor
Sakarya54 Busra96 ablam hatta kucukken ne yediyse yedi valla onunla kalıyor zaman geçtikçe zaten yemek seçiyor herseyi yemiyor simdiden ne yerde iyidir demişti hep oylede oldu simdi çubuk gibi cocuk
Busra96 Sakarya54 şuanlık yemek seçmiyo ama ilerde seçeceğinden eminim bütün çocuklar aynı büyüdükce dal gibi oluyolar 🤷🏻♀️
Kelebegimmmm Busra96 boyu kaç . Kilo fazla değil. Nasıl tombul görünüyr inanamadım. Emiyr mu mama mı?
Busra96 Kelebegimmmm boyunu hatırlamıyorum cnm aşıdan aşıya ölçüyolar kağıda da yazmamışlar ama boyu kısa tıfıl biraz 6 ayına kadar emdi şuan mama veriyorum yatmadan yatmaya
[silindi] Busra96 valla bnimki de aynı kiloda hatta fazlasında olabilir belli ama yaşına giricek bnimki ybin4 gün sonra yaşına giriyor 🙏🧿boyundan dolayı çok görünmez kilosu 75 ti en son bı ay önce boyu