Rvz BaharDursun Nasıl verdiniz?Diyetinizin içeriğini öğrenebilir miyim?Bebeğiniz kaç aylık?Benim bebeğim 4 aylık sütüm az diyet yaparsam iyice kesilir diye korkuyorum
BaharDursun Rvz Sebze ve protein ağırlıklı online diyet suyu sebzeyi düzenli beslenmeyi arttırdığım içim hem sütüm çoğaldı hemde kilolarımdan arınıyorum bende çok tereddütte kalmıştım açıkcası
BaharDursun mirayyy20-20 Genelde gece girebiliyorum 2 bebek olunca kusıra bakmayım online diyet emziren annelere yönelik gece herkese tek tek cevap vericem 😔
Bebegimucizem Aysduha Kabağı rendele az bişey zeytinyağında suyunu çektir üstüne 5-10 ceviz kır yoğurt pulbiber dök ye bak nasıl seveceksin bu şekilde 😅
queenMother ipek39ela ay maşallah ya çok güzelmişsiniz zatende dahada güzel olmuşsunuz😊bende çok rahatsızım kilolarımdan 67 kiloyum ama bir türlü diyet yapamıyorum
ipek39ela queenMother teşekkür ederim kuzum 😘 isteyince oluyor inan ki hayatım boyunca ilk defa bu kadar istikrarlı davrandım sen de yapabilirsin ♥️♥️
BaharDursun Aysu01- Diyetisyen fatıma Tazegül online diyet emziren annelere yönelik instagraöda buldum 😊😊
BaharDursun dilekkogretmenn Her hafta değiştiriyor sıkılmayalım diye asla aç kalmak ypk fatıma Tazegül instagram online diyet emziren annelere yönelik 🥰🥰
16022019 Az önce 15 dklık yağ yakıcı spor yaptım youtube dan amel defterim kapanıyodu. Kilo vermek ne zormuş arkadaş. Evlenmeden önce 50 nin üstüne çıkmazdım şimdi 65 in altına inemiyorum😭
Bebegimucizem Esra1237 3 öğün tüketmek gerek sabah yiyemem derseniz sabah kahvaltılık da tüketebilirsiniz