Oyku-59 bitterikolata teşekkür ederim önerin için canım ama bende öyle Bi mide varki arada çiğ kabak rendeleyip yoğurtla yiyom 😁
Emineatay63 Oyku-59 kizlar ben her sabah ac karniyla limon suyu iciyorum ustunde is guc hareket ediyorum iki haftafir yapoyordum 79 kolodan 76 oldum
Oyku-59 Emineatay63 bende onu yapıyom hatta gün içinde 3 litre su içiceksem 1.5 litreye sirke koyuyom baya işe yarıyo
Melek42 ipek39ela ya zaten güzelmişsin iyice bebek olmuşsun maşallah 🧿 darısı bana ben de 75im doğumdan önce 57ydim 🦥
ipek39ela Melek42 teşekkür ederim canım benim ♥️😍 ya bal aynıymışız kesinlikle yaparsın kzuucum emin ol 😍
BaharDursun Aysu01- Diyetisyen fatıma Tazegül online diyet emziren annelere yönelik instagraöda buldum 😊😊
Aysu01- ipek39ela maşallah valla bende istiyorum ya 😢 doğumdan sonra kilo aldım hep 9 ay oldu hala alıyorum
Aysu01- Oyku-59 Amin amin kaynanam dedi ki gülerek ay aynı kiloda olmuşuz dedi biraz zoruma gitti ya onun yüzünden vermek istiyorum birde sağlığım için
Oyku-59 Aysu01- bide Bi çaya başladım iştah falan kalmıyor biraz daha kullanayım sanada söylerim ismini
laviniko Oyku-59 ben her türlü detoksu denedim kabak ananas ayva😬sadece gram oynuyor bende 1 gün sonra ise geri aynı kiloya çıkıyorum 😂😂 anlamadım😁
Oyku-59 laviniko 😁bende öyle kılo inat etti bende tabi su booool a iç bide kiraz sapı sodayla dene bağırsak çalşyo
Aysu01- Oyku-59 denicem canım ya burda çörek otu ve yogurtu da duydum akşam yatmadan 1 saat önce filan yeniliyormus
BaharDursun dilekkogretmenn Her hafta değiştiriyor sıkılmayalım diye asla aç kalmak ypk fatıma Tazegül instagram online diyet emziren annelere yönelik 🥰🥰