Yavuzunannesiii Kızlar her akşam bu saatlerde başlıyor 1.30 2ye kadar bebeğim ağlıyor kucakta gezdirirsek susuyor gündüz böyle sıkıntı yaşamıyorum bunun sebebi ne olabilir hep aynı saatlerde çözüm ne olabilir 47günlük
AfraMina Yavuzunannesiii valla aynı sorunu bizde yaşadık bebeğim taş olurdu ağlamaktan kas katı kesiliyordu çok şükür bitti 4.ayımızdayız ama 3 aya kadar her akşam 8/9 gibi başlardı 2 ye kadar bazen sabah ezanlarına kadar ağlardı yasak falan dinlemedik arabayla gezdirerek uyuturduk gitmediğimiz hastanede kalmadı hiç bişi çıkmadı gaz sancısı olabilir gaz ilacı verip masaj yapın daha da ağlarsa salıncak kurun eve onda da susuyor biz eşimle battaniye içinde susturuyorduk oda olmadı araba çare
Gamze-S Yavuzunannesiii genelde kolik bebekler aynı saat aralıklarında ağlarlar ama zor sakinleşir gezdirmeyle kolay susmazlar
Aslmra80 Yavuzunannesiii kesinlikle gaz ne çektik bu gazdan ya halada çekiyorum tükendim bir bebekte bu kader gaz olur mu yahu ya
Rukiye55 zeyzey14 evet gazdan dolayı çok ağlar biogai ve sab simplex gaz damlasi var onu kullanın çok fydasi oluyor ben bilemedim dgdugndan beri çok ağladi kuzum siz ağlatmayn
Yavuzunannesiii zeyzey14 doktora danıştık ama dediği yapacak bişey yok masaj yapın dedi zaten yapıyoruz🤷♀️
Yavuzunannesiii Aslmra80 katılıyorum size bazen öyle bi gaz çıkarıyor ki yazık ağlamakta haklı diyorum🥺
Aslmra80 Yavuzunannesiii büyük adam gibi yapıyor yavrucaklar. Yediğinize dikkat edin birde bol bol rezene kimyon için hatta bir kaç kaşık bebeğe de verebilirsin kimyon
Bihter34 Yavuzunannesiii hep aynı saatlerde ağlıyorsa koliktir canım. Kızımda aynıydı ağlar ağlar dururdu. Saati gelince susar uyurdu. Onun tek çaresi zaman. 3 aydan sonra azalmaya başlar
Yavuzunannesiii Bihter34 kucakta susuyor o yüzden kolik mi bilemiyorum ama 3ay gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum🙏
Nurnurr Yavuzunannesiii aynı sorun bizdede var tam 2 aylık her akşam 11 le 1 arası huysuzluk baslıyor gazlı bir bebek zaten gazdan diye düşünüyorum ama kucakta gezinince susuyor etrafı izliyor oyuzden bir anlam veremiyorum.
Yavuzunannesiii Nurnurr gerçekten aynı bizde de hep aynı saat de aynı huzursuzluk 10gibi başlayıp bu saate kadar şu an aynı saatinde yine uyudu🥺🥺
Dkk Yavuzunannesiii kullandığınız d vitamini yada gaz damlasını aynı saatte mi veriyorsunuz her gün? Mesela saat 4-5 gibi ?
Yavuzunannesiii Dkk yok bebeğin uyanık olduğu saatlere göre değişiyor ama genelde sabah saatleri oluyor