Hakcjrks 7,5 ay önce sezaryen doğum yaptım iZi hala belirgin ve kırmızı acaba tecrübeli anneler nasıl bi krem ya da bant kullanmalıyım izin geçmesi veya daha ince görünmesi için
Crazymomy Hakcjrks 14 aydan sevgiler şimdi baktım göbüşten de zor gördüm ama 😂😂 normal bir çizgi kalmış gitmiş 😂😂
Baloglum19 Hakcjrks benim 2 sene oldu hala öyle keloid diyorlarmış bu duruma arkadaşlar krem falan kullanmamız gerekiyor azda olsa geçiyormuş
Hakcjrks ozge3747 ama doktorum hiç bisey sürme demişti bantı çıkarırken Doğumdan sonra ki kontrolüm de
Baloglum19 Arc1993 evet genetik demişti bana doktorum aslında kremde önermişti ama biraz pahalı bi kremdi almadım neden almadım şuan düşünüyorum da geçer sanmıştım galiba çünkü çevremdeki herkesin ki geçmişti sans bi bana vurdu işte
ozge3747 Hakcjrks İlginç bir doktormuş, özellikle iz kalmasın keloid olmasın diye veriliyor o krem. İlk 2 ay günde 2 kez sürülmesi gerekiyor.
ozge3747 ipekayann Doprudur ben de 2-3 hafta sonra başladım kullanmaya 2 ay kullandım. Ama çok büyük etkisi var, yalnız sonradan kullanınca etki etmiyor diye biliyorum
Badiss Hakcjrks 35 gün önce doğum yaptım doktorum bana scarex jeli önerdi sabah akşam sür dedi. Çok özenmedim günde bir kere bazen birkaç güne bir sürdüğüm halde şuan kırmızılık kalmadı hatta iz bile çok az diyebilirim. 85 TL gibi bir fiyata aldım
Betul1231 Hakcjrks Benim 1 sene olucak izi kalmadı çok hafif çizgi var o da dikkatli bakınca belli oluyo doktorum doğum yaptıktan sonra ilk 3 ay günde 3 kere hyperinol krem var onu kullanmamı istedi izi kalmaması için çok şükür kalmadı bende
Ela3009 Hakcjrks ben sarı kantaron yağı ve bepanthol kullandım baya işe yaradı 3.cü ayımdayım. Çatlaklar için olan karışıma başlayacağım