ikiKudurukAnnesi Sallanan bebekler beyin kanaması geçirebilirmiş var mı böyle bir şey yaa burada bir postta gördüm o günden beri Bebeğimi sallarken tedirgin oluyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
Yagmurbusra ikiKudurukAnnesi ben bunu bilmiyordum bildiğim şey bebeği sallarken saniyelik baygınlık geçiriyor diye biliyorum ama beyin kanaması falan duymadım yukarıda kalsın bilen olursa bilgi Sahibi oluruz
Crazymomy ikiKudurukAnnesi Allah korusun hiç duymadım böyle bir şeyi belki yüzyıllardır kadınlar sallıyor bebeklerini. Bence prematüre doğum, riskli bebekler hastalıklı bebekler vs için sakıncalı olabilir her bebeğin bu kritere girdiğini sanmıyorum bilemedim valla 😕
Bebegim_28 ikiKudurukAnnesi annem bizleri çok hızlı saaşlarmıl uyuyalım diye ben ikizim bi de 2 yaş büyük abim var kadın bezgin olunca hızlı hızlo sallamış 😁
antropologanne ikiKudurukAnnesi O postu görmedim de uzun ve şiddetli sallamak beyin sarsıntısına yol açıyor. Ama sanmıyorumki hiçbirimiz o şekilde delice sallayalım🙄
Poncikanne160920 ikiKudurukAnnesi hepimiz sallanarak büyümüşüzdür beyin kanaması geçirenimi yoktur sanırım
ikiKudurukAnnesi Poncikanne160920 canım burada birisi söylemişti onun çocuğu geçirmişti ondan tedirgin oldum
AselMiray ikiKudurukAnnesi evet o postu bende görmüştüm ve çok korkuyorum sallarken ama küçül kardeşim 4 yaşına kadar saalndı ne onda nede çevremde böyle bi şeye şahşt olmadım Rabbim imtihan etmesin
Bebegim_28 ikiKudurukAnnesi ben bazen sallarım kızımı küçük olduğu için hafif hafif sallarım ayağımda
ArasMom_34 ikiKudurukAnnesi bende gördüm ama hangimiz sallanmadan büyüktü doktoruma sordum bana afedersiniz totosuyla güldü
2balbiranne ikiKudurukAnnesi sallamak var sallamak var bebeklerin beyinleri tam anlamıyla gelişmediği için ( şuan hatırlayamadım hangi kelimeyle açıklandığını) şiddetli sallarsanız havaya atıp tutarsanız falan o zaman riskli ve zihinsel engele kadar götürebiliyor yani uyku için hafif hafif sallamak buna dahil değil.