dehsetulvahset 23082020 ohoooo gider mi kaldi evi hergun supuruyorum yine her yer sac.usandi artik goren der hic temizlik yapmiyo
23082020 dehsetulvahset ev de öyle cnm açık gezmediğim halde bide açık gezsem yandık kızımın kıyafetlerinin içinden bile bnm saçım çıkıyo
dehsetulvahset Satgiray esim her banyo sonrasi tararken dokulen saci goruyo boyle avuc avuc dehsetle bakiyor bana
dehsetulvahset Frozen sorma hemdw nasil ya bildigin yumak yapabilirsin yani dokulenlerle o derece abartmiyorum
dehsetulvahset Peri06-zumra ayy senin.hala gecmediyse bizimde devam.edecek o zaman daha dort aylik benim bebis :(
Peri06-zumra dehsetulvahset sorma valla 9 aydır mahvoldum psıkojık bozuldu her yer kıl savımı acamıyorm evd e
Elf-b TanemAkay kaç kere post açıldı, memnun değil çoğunluk o şampuandan. Hatta sayfalarına olumsuz yorum yapmışlar ama siliyorlarmış.
dehsetulvahset mathematician bende kel kalacam valla saclarim.sık ama dokulenleri gorsen avuc avuc gidiyo hergun
dehsetulvahset Karpuzreceli valla dogumdan.sonra bi kan ilaci kullandim sonra da bi daha baktirmadim degerlwrime simdi korona da vr acil syler disinda gitmiyorum hastaneye
dehsetulvahset Deletedmom_29 valla cilginlar gibi benimkiler:-) yani bir tel kopup giderken.bu duyardan.digerlerini de cagiriyo hadi bwraber gidelim diye :-)
Deletedmom_29 dehsetulvahset of biliyorum o hali. Taranmış sıkı bir topuz yapılmış saçıma rüzgar deyse beş tel dökülüyordu. O zamanlar duşta çok zamanımı alıyor diye yarısını kestim saçlarımın
dehsetulvahset Eslembaby-Cennetmomy yok canm hicbirsey kullanmadim su hamilelikte kullandigimiz decavit var ya kimisi onu kullaniyormus bende mi onu kullansam acaba
Eslembaby-Cennetmomy dehsetulvahset bende kilo yaptığı için başka bir şey aldım çok memnunum ama decavit ve ocean mont öneriyorlar genelde
Seli_m dehsetulvahset merak etmeyin dökülenler yerine gelecek, benim de öyleydi, şimdi.hepsi bir anda yeniden çıkıyor saçımı topladığımda öyle.komik gözüküyor ki boynuz gibi kenarlardan😄
dehsetulvahset Seli_m o kadar cok dokukuyor ki hangi biri cikacak diyorim abartmuyorum hergun bir avuc gidiyo inan
1Ezoo dehsetulvahset devam etti ama ara ara siddetlenerek ara ara duragan zaten asiri siddetli olsaydi surekli sanrm kafamda sac kalmazdi. Firsat buldukca yaglarla bakim yapiyorum. Simdi daha iyi gibi
[silindi] dehsetulvahset hallales 👍🏻 Daha ilk yıkamada hissettim farkı. Ki pandemiden dolayı sürekli evdeyim ve saçlarım uzun olduğu için sürekli toplu saçım. Ona rağmen çok çok azaldı dökülmesi.