Lina_123
Lina_123 genelde zaten 2. Ve 3. Aylarda netleşiyor alerji durumu.Rota aşısını bize doktorumuz önermedi alerjimizden dolayı çünkü daha da tetikliyor,biz olmadık rotayı. Demek ki alerjinin başlamıştı ama tam belirti vermemişti rotadan sonra iyice tetiklendi. Rota aşısı canlı viral bi aşı yumurta embriyosu proteini olduğu için içinde birçok anne rotadan sonra bebekleri alerji oldu sanıyor.Sizde bariz alerji var gibi tabiki en iyisini doktorunuz bilir. Ben iyi bir gözlem yaptıktan sonra gastroenteroloji yoktorumuzla uzun uzun konuştuk , süt ürünlerini zaten direk kestirdi ne çiğ ne fırınlanmış ne işlenmiş hiçbir şekilde yemmeyecek dedi. Kuzu etini ,balığı ,kuruyemişi kademeli deneyebilirsin demişti. Kuzu etini denedim ancak kakada kan ve huzursuzluk anında başladı o gece hemen kestim. Ceviz ve birkaç besin denedim keza onlar da öyle. Bende doktorumuza da danışarak sıkı diyet yapmak istediğimi,deneme yanılmayla bebeğimi zorlamak istemediğimi söyledim uygun buldu.bu şekilde daha hızlı iyileşme olacağını belirtti çünkü denedikçe başa dönüyorsunuz iyileşmesi 3-4 güni buluyor