Adile06 Benim kızım 5 aylik pamukcugu bir türlü geçmedi bugün karadut şurubu ve gazlı bez aldılar eczanede ama nasıl kullanicagi pek anlamadim sabah öğle akşam 1 çay kaşığı ver dedi tok olsun dedi gazlı bezle silsem yeterli olurmu?suz nasil kullandınız?
Serifeinc4 Adile06 bende burada bekleyeyim bizde de aynı problem var hemde daha 10 günlüğüz sizde ne zaman olmaya başladı
minikbirbal Adile06 karadut şurubunu 1 yasından önce önermemişti doktorumuz. Siz doktor kontrolünde mi kullanıcaksınız acaba
Eternity Adile06 Pamukçuk değil ama kızımın dili yaraya maalesef çok müsait. 11 aylığız, hala çıkar 🙄 2 hafta iyi ise diğer 2 hafta yara. Önüne geçemiyorum maalesef.
Eternity Adile06 Bu arada eczanenize söyleyin nistatinli gliserin hazırlasın, onunla günde 3 kere silin gazlı bez yardımı ile. Bir de biberom ve emzik kullanıyorsa günde 2 kere kaynatın ya da sterlize makinenize koyun
Adile06 Serifeinc4 1 aylıktı vardi karbonat kullandim olmadi mikostatin kullandim geçmedi bakalim bunu çok önerdiler 2 günde faydasini gösteriyormuş insallahh
Serifeinc4 Adile06 bende şuan karbonatlı suyla temizliyorum sürünce geciyo sanki bazen hatta pamukcuk değil de süt kalıntısı falan mı ki diye düşünüyorum 😃
Nisababy Pamukcuk neresinde. Benim kızımın da vajinasinda ust kısımda var onun için mi önerdiler acaba
Gamze1761 Kizlar kantaron yagini goguslerinixie sürün bi 10 15 dkka sonra emzinin. Pamukcuga iyi geliyor
Adile06 Serifeinc4 ben karbonat yapınca geciyo gibiydi ama sonradan farkettimki daha da çoğaltıyor ben de her emzirdikten sonra bu şurubu gazlı bezle siliyorum bugün 2.gün bakalim az birsey gitmiş gibi
minikbirbal Adile06 değişik misin arkadasım. Gayet normal bisey sordum cevaba bak. Postuna cevap gelmese de ay önemli bisey sordum cevap veren yok diye ağlarsınız.
EdaEla23 Ben karbonatlı suyla temizledm tülbentle siliyordum mikostatinde kullandım 15 gnde geçti şimdi mama ya da sütten sonra su veriyorum sizde öyle yapın👍
EdaEla23 Adile06 Ben biberonlarını emziklerini bile hep karbonatlı kaynar sularda bıraktım dezenfekte ettim deneyin istersenz sizde:)
Gamze1761 Adile06 benim ilk zaman göğüs uçlarım yara okdu daha hastahaneden cikmadan ebelere sorduk sursek bisey olur mu cocuga zarari olur mu dedik . Tam tersi pamukcuk olusumuna engel olur dediler . Cok sukur o yuzden yasamadjm hic pamukcuk
EdaEla23 Adile06 Geçti canım :) ben artık su da veriyorum az da olsa ağzı temizleniyor ister istemez dilnde kalınca geçmiyor.
Miyonunannesi Adile06 canım once sıcak su ve spancla agzındakı pamukcukları temızle bıraz bastırark sonra spancın ucunu karadut özüne bandır bebegın emsin onu ben boyle yaptım uc gunde gectı günde iki kere yapmıstım