Fatime1232 Bayanlar bebeğim küves bebeği 40 günü geçti daha yeni 3 kilo oldu ve bez olarak sleppy kullanıyorum hiç beğenmedim BİM’in bezini kullanan varmı güzelmi acaba sleppy çok sızdırıyor nerdeyse kızımın üstünü hergün değiştiriyorum…
Tosbigim Fatime1232 emiciliğini beğenmedim BİMin bezinin ayrıca pişik yapmıştı bir keresinde mecbur kaldığım için aldım.. Sleepy kullanıyorum doğduğundan beri.. çok sıvı tükettiğinde sızdırıyor doğru ama memnunum yinede o bizden kaynaklanan bişey
Minnaktosbik Fatime1232 ben bir ay kullandım pişik yapmadı ama emiş gücü kötü sürekli taştı zıbınlar hep kaka oluyordu her seferinde molfixse geçtim memnunum toptan mega paket alıyorum uyguna geliyor daha yeni aldim136 lisi 80tl
Iremm38 Kızım 2 aylık oldu bizimkide kuvezde kaldı onu aldım baya ıyi çok memnunum emicilide ıyi kremalı bidw memnunum devam da ediyorum kullanmaya tavsiye ederim
Hakcjrks Fatime1232 BİM’in bezi fiyat olarak nasıl bizde morfix kullanıyoruz da daha uygun biseye geçmek istiyorum
Aselin__annesi Hakcjrks fiyatı uygun canım 35 felan var herhalde içinde de 60 adet var 3 numara da ama numarası büyüdükçe fiyatta artıyor tabi 🥰🥰
bonjour_maman Fatime1232 ben kızım doğmadan önce aldım 1 paket denemek amaçlı kızım doğdu kullanmaya başladım ve şuan kızım 2 ay 6 günlük hala kullanıyorum ve çok memnunum hiç Bi sorun yaşamadım hem fiyatı uygun hemde kaliteli (tabi her bebeğin cldi farklı olduğu için aynı olur mu bilemm)
mayispapatyasi bonjour_maman kaç numara kullanıyorsun suan canim, bedenleri nasil, biz sleepyde 3 numarayiz suan da
BalarisiYusra Fatime1232 benimde bebeğim küvezde kaldı eve geldiğinden Beri sleppy kullanıyorum hiç sızdırmadı belki de benim kız az çiş yapıyo bilemedim 🤷🏼♀️
Mimarhanim Fatime1232 benim kızımda 50 gün kaldı küvözde. O zaman Molfix in prematüre bezini kullanıyorduk. Eve geldiğimizde 1 numaraya ve sleepy naturala geçtim. Sadece bir kere sızdırma yaşadık onda da uzun süre bezi degistiremedigimiz için. Ben memnunum ve bim in bezini hiç demedim. Sadece şok marketlerin kendi markası olan bebe land markanın bezlerinin ve ıslak mendillerinin temiz içerikli olduğunu biliyorum. Onu denemeyi düşünebilirsin canım.
Roseses BİM’in bezi güzel sadece bi tık kalın bir bez daha incesini yapmayı başarırsa bim primayla yarışır 😂
ikiPrensesAnnesi20 Fatime1232 ben 2 ay olacak doğum yapalı sürekli bimden alıyorum çokta memnunum tavsiye ederim
Aylinuraz Bende doğduğundan beri BİM’in bezini kullanıyorum dememek için minies aldım migros bezini gerçekten biminkinden daha yumuşak İnce altında bez varmı yokmu anlaşılmıyo 👍
Aselin__annesi Aylinuraz aynen bende migrosun kini kullanıyorum canım biminkini bıraktım 3 numaraya geçince kötü koku ve pişik yaptı dediğin gibi migrosun ki hem ince hemde güzel yanı şimdilik sıkıntı yok bakalım 🥰
Hafsamira6983 Fatime1232 canim nerdeyse. 16 aydır kulanıyorum inan ki cok iyi asla sızdırma. Yapmıyor kokusu da çok güzel slepyy de çok güzel ama bim bezine gectim Cok iyi tavsiye ederim..