Aslihannazli Metindamla oooo hemde nasıl emzik de alıyoruz parmaklar hep ağızda şapur şupur dönemsel ama korkma şimdi ilgisi ellerinde
Gizem10 Metindamla kızım 3 aylık 1 aylıktan berı emzık alıyor şuan hem elını hem emzıgı emıyor baZen emzıgı ıktırıp ozellıkle elını parmagını emıyor.
Nurdann Emzikle el emmesi farkli seyler canim benim kizima hemen dogdugu akssam emzik verdim hemen emmeye basladi zaten su aralar emzigini itip elini emmeye calisiyo daha tatli geliyo heralde😂ellerini tanimaya caliisiyo bazen cok sokuyo elini agzina ögürüyo😂😂
AliyeAsel Metindamla benim kızım 3,5 aylık emzik tutmaya başladı arada emiyor ama fazla değil canım normalde cok cok emerdi ve emzik sayesinde derin uyuyor yoksa 10dkda bir uyanırdı
Siracseda Metindamla benim oğlumda öyle bu gün 3 aylık oldu elleri hep ağzında ben çok vermek istiyorum emzik çünkü beni emzik niyetine kullanıyor karnı tok olsa da emiyor emiyor sonra kusuyor sonra gene aynı sabaha kadar yapışık ikiz gibiyiz
tgc Metindamla 6aylik emzik hiç almadi bende alması taraftarı değildim zaten eli hep agzinda dis dönemi başlıyor artik sürekli elini kemiriyor kasıyor bebek bu suclu hissetmeyin
Ozgecan3 Metindamla bn de emzik vermedim almadı da şimdi 4 aylık oldu gece uykuya dalarken elini emmesin diye vermiştim tuttu ve 4 gündür sallamadan uyuyor biraz açıkçası bn de vicdan yaptım
Tubad Metindamla hiiiiic alakası yok canım. Benim bebiş emzikle yatıyor emzikle kalkıyor ama ellerinin emmediği yeri kalmadı. Bide öyle bir iştahla emiyor ki 😂😂😂 ellerini tanıma sürecinde oluyormuş.
Mintos Lokma iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz ama kestiğim halde tırnakları çok keskin oluyo ve gözünü çizdi daha önce kulağının içini yırttı her seferinde kanatıyor arada yanındayken açıyorum oynamasına izin veriyorum zaten 😌