Kızlar oğlum prematüre bir bebek şuan 5 ay 29 günlük düzeltilmişi 4 ay falan oluyor 38 gün küvezde kaldı ve çıktığı zamandan itibaren hergün kakasını yapan bir bebek değildi haftada bir yapıyordu ama kendisi yapıyordu bu arada sadece anne sütü alıyor ek gıdaya geçmedim daha doktorumuz geçebilirsin dedi ama şu kaka olayından dolayı başlamadım daha 4. Ayından beri kakasını zor yapıyor kabızda değil gazını çıkarıyor ve 4. Ayından beri uyararak yaptırdım masaj zeytinyağı içirdim vs. ve yapıp sabahına birdaha yapıyor sonra 10 gün falan yapmıyor doktora gittik maflor verdi bir hafta kullan dedi sonra gene görüşelim dedi günde 3 kez 5 damla kullanıyorum aynı saatlerde kullanıyorum şaşmadı hiç pazartesiden beri kullanmaya başladım hala yapmadı huysuz değil gazını çıkarıyor ama kendisi yapamıyor 7 8 gün oldu yapmayalı bu arada kan damlasını kestik 1 hafta mafloru denicez durumuna göre bakıcaz dedi mafloru kullanan var mı her bebek bir değil ama ne kadar sürede etkisini gösterdi? Yada bu durumda olan bebekleriniz var mı? Neler yapıyorsunuz