minnniks Merhabalar hanımlar, bebişleriniz nasıl? Sizler nasılsınız? Bu postta toplaşalım istedim. Yavrular neler yapıyor, gününüzü nasıl geçiriyorsunuz? Dönme oturma gibi hareketler oluyor mu? 🥰
drn5410 minnniks selammmm 🙆♀️ 27 temmuz annesiyim 😍 kızım birkaç gündür dönüyor çok şükür 🤭 günler nasıl geçiyor anlamıyoruz 🤭
Belinayulutas minnniks ben de Temmuz 13 annesiyim kızım çok hareketli maşallah ama dönmeyi tam beceremiyor
Elifim61 minnniks 7 Temmuzda benim oğlum. Nedense hep sağ tarafına dönüyor. Birde geri geri gidiyor. Çok hareketli ve gerçi bebeklerin hepsi öyle çok hızlılar.
birurasmeselesi minnniks Temmuz 6 da oğlumu kucağıma aldım yaklaşık bir aydır dönüyor hiç yerinde durmuyor ancak artık emmiyor sadece uykuda zorla emziriyorum 😞
1Nisa1merve Belinayulutas benm bebegmde 13 temzz👋😘😇 yan dönüyor bazen .bazen cok hareketli bazen cok sessiz.
[silindi] Merhaba 15 temmuz annesiyim. Kızım henüz tam dönemiyor . Ama bi o yana bi bu yana yarim döne döne yer değiştiriyor. Battaniyenin üstünde bırakıyorum battaniyeden çok alakasız bir yerde buluyorum 😂
Elifzumra Uykuya geçmekte cok zorlaniyoruz. Ne zaman 5 ay bitti o zaman uyku problemi başladı acaba geçici mi bu süreç
Yaman_anne Benim oğlum da 11 temmuzda doğdu. Birkaç kere tam döndü ama pek sevmedi dönmeyi şimdi yarım yarım dönüyor. Eli hiç durmuyor sağda solda ağzına götürmek için bireyler arıyor sürekli.
Elifffonurr 16 Temmuz annesiyim altını zor alıyorum sürekli dönmek istiyor uykumuz düzenli çok şükür 😊
Damlapilatin2020 minnniks selam 21 temmuz . Dönmeleri kendini geriye doğru götürüyor nasıl yapıyor bilmiyorum ama bildiğim dört dönüyor. 1 aydır ek gıda veriyorum çiğ yumurtaya alerjisi cıktı o kadar cok pişmiş veriyorum bende fırına giren kek kurabiye flaan sorun olmuyormuş. Gülmesi kahkahasu bizi bitiriyor. Şimdilik bu kadar şükür herşey yolunda.
0110-ftm 20 temmuz dogumlu oglum henuz donemiyo🤭sakin bir bebek elhamdulillah.Gunlerden pandemiden dolayi skici geciyor🙄