Cemremir00 Kızlar ayın 20 sinde adet oluyordum 4 gün geçti 8 aylık bebeğim var test yaptım negatif 15 gün önce leke geldi kırmızı peçeteye ne olabilir sizce kekik soğan kaynatıp içtim Ama tık yok ama göğüslerim çok kötü agrıyor inş olurum 🙁 çok takıyorum
6129hna Cemremir00 bende öyle oldum doktora gittim prolaktinim yükselmiş o yüzden adet olamamışım, stres yapmayın stres çok etkiliyor
Cemremir00 Pembebeyaz kaçıncı günde oldun canım birde belirtin varmı benim göğsüm çok agrıyo o yüzden korkuyorum
h_yigit2 Cemremir00 benimde bugün 8 gün gecikti yaa inş geç olmadan oluruz arkadaşın dediği gibi bir çoğumuzda gecikme oldu mevsim değişikliğidir emzirdiğimiz için hormonlar da değişiyor malum bakalım hayırlısı allahtan bir sıkıntı olmaz inş🙇♀️🙇♀️🙇♀️
Cemremir00 h_yigit2 ben ezmsirmioorum canım 4 aydan belli maalesef ama düzene girmişti en fazla 2 gün geçikirdi birde gögsüm agrıyor şişti hamillelik belirtisimi diye korkuyorum
h_yigit2 Cemremir00 inş değildir arkadaşım stres de tetikliyor malum bebişler hayli yoruyor bizleri vücudun dengesi şaştı herhalde uykusuzluk desen oda ayrı bir mesele bakalım inş en yakın zamanda oluruz ben kaç gündür asabiyim belli etmesemde çevreme yansıyor ister istemez😓😓😓
Aliveanne Cemremir00 Bu ay genelde herkesin geçmiş çok post gördüm . Benim de aynı şekilde ama hiçbir belirti yok adet olacağıma dahil . Oğlum 9 buçuk aylık bende korkuyorum …
Mylittlefriend1 Yenibebek_yenianne nasil kaynatilir? Bende adet olmam gerek nasil gunde kac defa kac gun?
h_yigit2 Cemremir00 benim paşada 4 ay 28 günlük geçen ay üst üste 2 kere regl oldum bu ay tık yok iyice düzensizlik arttı allah kerim😓😓