Selmayusuf Deletedmom324 biz tam bir niloya hastayısyz. Şarkılı bölümlerini çok seviyor. Bazen bulaşık yıkarken kendimi şarkıları söylerken buluyorum
Deletedmom324 Selmayusuf sakinlessin diye Buzuki Orhan’in bebeginiz aglamasin melodisini aciyorum. Esim sirkette bunu mirildaniyorum diyor surekli. O da kafayi yedi 😂
Sevde123 Is ve yemek yaparken tv izletiyorum elifin düşleri şarkısını gece emzirmeye uyanınca istemsiz söylerken buldum kendimi😏 eliftiiir benim adım birazcık merakliyim soru sormayı sever bıcır bıcır bir kiziiiiim🤣🤣
Ygz Merveedd geçen eşim bile yapıyordu ezberlemiş dansını😂😂😂🤪 biz mi izliyorum bebişler mi belli değil🤪
Elifnazinannesi Nennide nenni nennice böl soğanlı börülce yesin benim.oğlum doyunca mini mini yavrum ninni dandini dandini 'dan ister bey babasindan don ister basmadan beğenmez oğlum kadifeden don ister bunsuz uyumuyoruz bide teletabiler izliyor little star wheels on the bus sonracima noodle & pals pepe domatesler bunları izliyoruz bizde sürekli ama en birinci börülce artık naneli nameli söylemeye başladım ben bu isi kaptim ıyice 🤣🤣