Deletedmom431 Deletedmom324 zaten izleyin derim istemsizce dilinize dolanıyor. 😅Kendimi Doma Doma derken buluyorum.. 🤤
Deletedmom54121 Deletedmom324 yatagima çıkmış bir tırtıl iki tırtıl üç tırtıl senmi yedin benim yatagimi bakim kıtııırrr kıtıırrrr✋😃
Ayb Çekirdeksi domates e bayılıyor yine aynı grubun yaptığı sivrisinek ve ornitoreng şubadup çocuk şarkıları
Lavitaebella Deletedmom0102 ben bi de karşısına geçip dansını yapıyorum. Oğlumdan çok eğlendiğim doğrudur hele de uykuyu aldıysaö. Bir de keşfettiğimiz şarkıları eşime dinletme çabam🙃
Lavitaebella Cocomelon kid songs(ingilizce dinliyoruz arada) wheels on the bus, my name is ve bed time song favorilerimiz😊
Merveedd Deletedmom324 sevimli dostlar en favorim hepsi çok güzel otobüsün tekerleği yuvarlak çok güzel ve benim en favorim A ram sam sam😂😂😂
Ygz Merveedd bizde oğlumla dansını yapıyoruz daha doğrusu ben zorla yaptırıyorum kucağımda😂 ritmine bayılıyorum ram sam samın😂😂
Ygz Merveedd geçen eşim bile yapıyordu ezberlemiş dansını😂😂😂🤪 biz mi izliyorum bebişler mi belli değil🤪
Etibrownimm dddy 😂😂😂 aynen bende 😂😂 iş yaparken bi bakıyorum kırmızı balık söylüyorum uzun hava tarzında bide 😂😂