metehanmom_ Azraasli elma armut nasıl veriyorsunuz ? Haşlayıp mı rende falan mı, birde bebiş kaç aylık😊
Azraasli metehanmom_ rende canım. Ama haşlayıp irmikle vs de verebilirsin avakadoyu haşlama da 🙈bebişim 11 aylık
metehanmom_ Ozgesa tuzu bebek için demedi canım eşimle kendime de yapmak istiyorum dedim oda tarif vermiş 😊
OzgE_K metehanmom_ bizdede öyle derler 😂deneyip yanılıp görcez 🙈artık allah bebelerimize sağlık versin
TalentedMom metehanmom_ ben yumuşayan avokadanın yarısını kaşıkla alıp kahvaltısının içerisine koyuyorum
brns21 metehanmom_ ilk denemede kusmustu kizim yogurtla karistirdim yedi simdi soyup eline veriyorum yiyor ben de cok seviyorum cok faydali
Habibe2746 metehanmom_ ben yogurt muz ve ceviz katiyorum blenderda cekiyorum seviyor tabi cevize biraz daha geç başlanıyor benimki 9 aylık.
Arc1993 metehanmom_ yok çok kararmasına gerek yok. Parmağınızla dokunduğunuzda parmağınız hafif içe çöküyorsa olmuştır
TwinsmomDA metehanmom_ ben blw yapıyorum ve hepsini tek tek veriyorum avokadoyu çok seviyorlar şimdi.